Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Söğüt, “Acılarımızı paylaştıkça hafifleteceğiz”

Körfez Belediyesi, Körfez Kızılay Şubesi ile birlikte sel bölgesine bir tır dolusu yardım malzemesi daha gönderdi. Başkan Söğüt, “Acılarımızı paylaştıkça hafifleteceğiz” dedi

Körfez Belediyesi ve Kızılay Körfez Şubesi tarafından sel felaketinin etkili olduğu Kastamonu, Bartın ve Sinop için hazırlanan yardımlar, bölgeye ulaştırılmak üzere yola çıktı. Daha önce yüreğimizi de yakan Akdeniz ve Ege’deki yangın bölgelerine de yardım ulaştıran Körfez Belediyesi, vatandaşların da desteği ile kısa sürede bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri hazır hale getirdi.

KÖRFEZLİLERİN DUYARLILIĞI

Körfez Belediyesi’nin hijyen koli desteği sunarken, STK’lar ve vatandaşlar da gıda ve diğer ihtiyaç malzemeleri desteğinde bulundu. Bir tır dolusu malzeme ise Başkan Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kızılay Şube Başkanı İsmail Hakkı Akın ve STK temsilcilerinin katıldığı tören ile uğurlandı.

BİRLİKTE SARACAĞIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, acıların paylaştıkça hafifleyeceğini belirterek, “Yüzyılın felaketi olarak adlandırabileceğimiz 17 Ağustos depremini en ağır şekilde yaşayan bir ilçe olarak, oradaki insanlarımızın acısını çok iyi anlıyoruz. Yaraları birlikte saracağız” dedi. Yola çıkan tır, Kızılay’ın bölge deposuna ulaşacak ve buradan illerdeki ihtiyaçlara göre dağıtımı sağlanacak.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
42 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
128 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında