Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Büyükakın: İnsanımızın her sıkıntısına çözüm arıyoruz

Başkan Büyükakın, “Kentimizin her meselesiyle yakından ilgileniyoruz. Her projesini yakından takip ediyoruz. İnsanımızın her sıkıntısına çözüm arıyoruz’’ dedi  


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası’nı denizle buluşturacak sahil projesi başta olmak üzere yapılan tüm hizmetlere teşekkür etmek için gelen Dilovası Yöre Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ile Dilovası STK Platformu Başkanı Hüseyin Elibol ve beraberindeki heyetleri makamında konuk etti. Dilovası’na yapılacak hizmetler için Yöre Dernekleri ve STK Platformunun gösterdikleri ilgi ve teveccühe müteşekkir olduklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “Güzel ilçemiz için hep birlikte daha da iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bizim tüm gayretimiz de budur. Dilovası’na başka ne hizmetler kazandırabiliriz bunun çabası içerisindeyiz” ifade etti.

 

“BU GÜVENE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İstişare mekanizmasını sürekli ve etkin şekilde işlettiklerini bu amaçla kanaat önderleriyle, iş ve gönül insanlarıyla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla olan görüşmelerini aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini söyleyen Başkan Büyükakın, “Şehrimizi birlikte yönetme iradesine katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Bizler bu şekilde hedeflediklerimize ulaşacağız. İnsanımızla ve halkımızla birlikte gelişecek daha güzel bir Kocaeli’ye kavuşacağız. Halkımızın bize güvendiğini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle bu güvene layık olmak için çalışıyoruz. Biz biliyoruz ki Türkiye için kardelen çiçekleri açmıştır, artık bu milletin önünde kimse duramayacaktır. Asil milletimizle geleceğe doğru yürüyoruz” dedi.

 

“İNSANIMIZIN HER SIKINTISINA ÇÖZÜM ARIYORUZ”

Dilovası’na yapılan hizmetler ve başlayan yeni projeler üzerine değerlendirmeler de yapan Başkan Büyükakın, “Kentimizin her meselesiyle yakından ilgileniyoruz. Her projesini yakından takip ediyoruz. İnsanımızın her sıkıntısına çözüm arıyoruz. Kocaeli’nin her karışına, Dilovası ilçemizin her noktasına hizmet götürmek için çalışıyoruz. Dilovası’na dönük devletimizin tüm kurumları ve Büyükşehir Belediyesi olarak eğitimden sağlığa, çevreden arıtma tesislerine, ulaşımdan sosyal projelere, alt ve üst yapıdan gençlik hizmetlerine kadar her alanda çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Birliktelikler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
108 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Ulaşımda Yeni Dönem: Mevzuat Revizyonu İçin Çalıştay Düzenlendi
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Cumhuriyet Kutlamaları İptal Edildi: Gebze’deki Acı Olay Etkili Oldu
GEBZE
8 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Bina Çöktü: Ekipler Enkaz Altındaki Vatandaşlara Ulaşmak İçin Seferber Oldu
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
78 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dayanışma Nöbeti: Alican Kazgan, federasyon binasını ziyaret etti
EKONOMİ
15 Kez Görüntülendi.
Kordsa’dan Küresel Rekabete Odaklı Yeni Dönem
KOCAELİ
58 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’ten Arıcılıkla Üretime Yeni Bir Katkı
KOCAELİ
5 Kez Görüntülendi.
Yuvacık ve Namazgah Barajlarında Su Seviyesi Kritik Düzeyde
ASAYİŞ
13 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Hırsızlık ve Sahtecilik Operasyonu: 3 Şüpheli Tutuklandı
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Cinayet Girişimi Soruşturmasında 7 Şüpheli Gözaltına Alındı
EKONOMİ
86 Kez Görüntülendi.
Merkez Bankası Faiz İndirimine Gitti: Politika Faizi Yüzde 39,5’e Çekildi