Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Körfez’in bütçesi, 1 milyar 330 milyon TL

Körfez Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısı ikinci oturumda 2024 yılı tahmini bütçesi belirlendi. Bütçe 1 milyar 330 milyon TL olarak belirlenirken, Başkan Söğüt, “İlçemize hayırlı olsun” dedi

Körfez Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı ikinci oturumu Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu sonrasında açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Söğüt, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Muzaffer Baştopçu’yu da rahmet andıklarını belirterek, “Sizlerin huzurunda hem ilçemiz hem şehrimize kazandırdığı hayırlı hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Allah rahmet eylesin” dedi.

MADDELER GÖRÜŞÜLDÜ

Gündem maddeleri arasında yer alan 2024 yılı bütçe görüşmeleri de gerçekleştirildi. Komisyon üyelerinin konuşması sonrasında muhalefet meclis üyeleri de görüşlerini aktardı. Müdürlük nezdinde oylamaya sunulan bütçe ve performans programı oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Söğüt, 1 milyar 330 milyon TL’lik bütçenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

Başkan Söğüt, 1 milyar 330 milyon TL’lik bütçeyi değerlendirdiği kısa konuşmasında, geçtiğimiz yıla oranla yüzde 42,5’luk artış olduğuna değindi.Muhalefet meclis üyelerinden gelen soruları da tek tek cevaplayan Başkan Söğüt, “Biz açık ve şeffaf şekilde her soruyu cevaplıyoruz. Tüm meclis üyelerimiz de görüşlerini aktarmakta özgür. İlçemize, Kocaelimize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
206 Kez Görüntülendi.
Railport’a Ulaşımda Yeni Dönem: Çevre Yolları Asfaltlanıyor
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Görevli Polis Memuru Evinde Hayatına Son Verdi
DERİNCE
39 Kez Görüntülendi.
Derince’de 6 Eylül’de Çifte Tören Heyecanı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 75 Bin Makaron Ele Geçirildi
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt’ten Zabıta Haftası’na Anlamlı Kutlama
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfezray’da İlk Tünel Kazısı Bakan Uraloğlu’nun Katılımıyla Başlıyor
ASAYİŞ
59 Kez Görüntülendi.
İnşaat Şantiyesinde Kanlı Saldırı: Bir İşçi Ağır Yaralandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 6 İşyerine Baskın
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Oyak Çimento’nun Yeni Tesisi İçin “ÇED Gerekli Değildir” Kararı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı