Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Genişletme ve dolgu çalışmaları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesi D-130 Karayolu üzeri aracı ile Hürriyet ve Mahmut Çavuş Caddeleri arasında 1,3 kilometrelik yeni imar yolu çalışması yürütülüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesi D-130 Karayolu üzeri aracı ile Hürriyet ve Mahmut Çavuş Caddeleri arasında 1,3 kilometrelik yeni imar yolu çalışması yürütülüyor. Büyükşehir Belediyesi'nin planladığı yol çalışmaları kapsamında genişleyen proje, değişiklik yapılmasını kolaylaştıracak ve ulaşımı kolaylaştıracak.

Seymen Millet Bahçesi çevre yolları kapsamında inşa edilen1,3 kilometrelik yeni imar yolunda20 metrelik yol çalışması yürütülüyor. Yol güzergâhında bulunan derelerden aktarımı sağlamak amacıyla bölgeye3 adet menfez inşa ediliyor. Genişletme ve dolgu çalışmaları devam ederken altyapının parçaları da sürdürülüyor.

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde planlı yol çalışmaları kapsamında yoğun bir tempoda gelişme sürüyor. Hürriyet ve Mahmut Çavuş Caddeleri arasında yapılacak olan yeni imar yolunun açılmasıyla birlikte Başiskele ilçesindeki trafiğin rahatlaması bekleniyor. Bu çalışmalar, bölgesel olarak günlük yaşantısını kolaylaştırarak ulaşım konforunu artıracak.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
DERİNCE
20 Kez Görüntülendi.
Derince’de Fidanlar Umutla Toprakla Buluştu
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden Üniversite Gençlerine Eğitim Desteği
KOCAELİ
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Müteahhitlerinden Kentsel Dönüşüme Tam Destek
YAŞAM
197 Kez Görüntülendi.
Cevriye Avcı ve Özcan Sevinç Hayatlarını Birleştirdi
KOCAELİ
54 Kez Görüntülendi.
“4 Mevsim Kocaeli” Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sürüyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
GTÜ Akademisyenlerine Cumhurbaşkanından Bilimsel Onur Ödülü
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Dernek Binasında Kumar Operasyonu
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Göçmen Kaçakçılığına Darbe
KÖRFEZ
23 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Mimar Sinan Mahallesi’nde Altyapı Çalışmalarını İnceledi
KÜLTÜR
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Tanıtım Atağıyla 15 Milyon Kişiye Ulaştı