Kategoriler

SON SÖZ KOCAELİ

Saffet Sancaklı Kandıralılar Derneğin de..

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti.

 MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, İl Başkanı Aydın Ünlü ile birlikte Harun Reşit Kocagöz Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti. Otel Asya’da gerçekleşen toplantıya Kandıralılar ilgi gösterdi.

Efsanevi kaptan Büyükşehir Belediye Başkan adayı

Kandıralılar Derneği Başkanı Kocagöz; “Bugün eski Milli Futbolcu, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Futbol Takımlarında ilk oynayan futbolcu ve Kocaelispor'un efsanevi Kaptanını MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ağırlıyoruz. Hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyoruz. “ dedi.

İlimizdeki 200 binin üzerindeki Kandıralı önemli

İl Başkanı Aydın Ünlü’nün kısa konuşması sonrasında söz alan Saffet Sancaklı; “Aday olacağımı söylediğimde siyasetin duayeni bir büyüğüm Kandıralıları ikna etmem gerektiğini söyledi. Buraya gelirken özel hazırlık yaparak geldim. Başbakan, Bakan çıkaran Kandıralılar politikayı da biliyor. Kandıra adayımız Ahmet Şakacı ve listesinde yer alan belediye Meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla Sizlere, Kandıra, İlimiz ve ülkemize hizmet etmek istiyoruz.” dedi.

Büyük ilgi

Otel Asya’da gerçekleşen toplantıya; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, Sanayici Günay Gülcü, Diş Hekimi Turan Sarı ve Sigortacı Erdal Baykara, Yönetim Kurulu üyeleri; İşadamı Erdoğan Görgün, SAÜ Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Bayrak, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar, Av. Abdurrahman Kaymak, Denetim Kurulu üyeleri; Mali Müşavir Ahsen Okyar, Reklamcı Metin Gönül, Burak Şirket Müdürü İbrahim Yılmaz, emekli Ahmet Güngör, Uçak Mühendisi Doğukan Yavuz, Müteahhit Murat Özer, Elektrik Elektronik Mühendisi Esat Kaygısız, Mesut Belhan, Ferhat Bursalıoğlu, Mehmet Özer, Günay Çömlek, Menkul Değerler AŞ İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas, Gazeteci Yiğit Özcan, İşadamı Fahrettin Özaydın, Ramazan Dağtekin emekli Yarbay Fahrettin Demir, İbrahim Üzmez ve Bayram Bilge katıldı.

Sancaklı’ya hediye

 

Çok sayıda gelen soruyu cevaplayan, çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi veren Başkan adayı Saffet Sancaklı’ya, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ziyaret anısına Derneğin seramik hediyesini takdim etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
İlimtepe’de, eğlence dolu unutulmaz etkinlik düzenlendi
DERİNCE
81 Kez Görüntülendi.
Başkan Sertif Gökçe’nin, Konukları Eski Başkanlar
KOCAELİ
4 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Büyükşehir’den, korsan servis denetim
İZMİT
19 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi, Avrupa’yı keşfetmek isteyen, gençler için seminer düzenleyecek
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de, büyük Aile Hekimliği sempozyumu,
ASAYİŞ
45 Kez Görüntülendi.
Aldatıcı görüşmeler yaparak müştekilerden
KOCAELİ
42 Kez Görüntülendi.
İlkokul öğrencilerine, ‘sıfır atık’ etkinliği
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Daha çok çalışacağız”
ASAYİŞ
149 Kez Görüntülendi.
Feci kazada, bir kişi hayatını kaybetti.
GÜNDEM
112 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 23 Nisan kutlamalarına, vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.