Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Karşıyaka’ya FİFA standardında saha

Büyükşehir tarafından Başiskele Karşıyaka’da FİFA standartlarında bir spor tesisi yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı devam eden Başiskele Karşıyaka Spor Tesisi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi böylece kente FİFA standartlarında bir saha daha kazandırmış olacak.

 

4 TAKIM SOYUNMA ODASI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Karşıyaka’da yaptırılan spor tesisinin idari binası 2 bin 300 m2 alan içinde bin m2 oturum alanına sahip.  Binada 4 takım için soyunma odası, duş, tuvalet, hakem odası, sağlık görevlisi odası, depo, mekanik tesisat odası ve araç park yeri bulunacak.

 

GECE MAÇLARI OYNANACAK

Yapının üst kısmına da tribün yapılarak bin kişilik oturma alanı sağlanacak. Zemin kazısı, zemin iyileştirmesi ve çevre duvarlarının ardından 18 araçlık otopark oluşturulacak. Ayrıca 8 bin 750 m2 alan içine FİFA 2 Star standartlarında 68x105 m oyun alanına sahip futbol sahası yapılması planlanıyor. Gece maçları da oynanması için aydınlatma yapılıyor. Saha çevresinde zemin kazısı, zemin iyileştirmesi, drenaj sistemi, çevre duvarları, top ağ tutucular ve saha çevre çitleri oluşturuluyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.