Başkanlardan Huzurevi’ne ziyaret

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan, ilk ziyaretlerini huzurevine gerçekleştirdi

Başkanlardan Huzurevi’ne ziyaret

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan, ilk ziyaretlerini huzurevine gerçekleştirdi

04 Nisan 2014 Cuma 14:44
Başkanlardan Huzurevi’ne ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeniden başkan seçilmesinin ardından ilk olarak İzmit Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların hayır duasını aldı.

 

YAŞ OTUZBEŞ ŞİİRİNİ OKUDULAR

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’la birlikte İzmit Huzurevi’ni ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaşlıların ve çocukların dualarını çok önemsediğini söyledi. Kentin bir nevi hafızası konumunda olan yaşlıları ziyaret ederek hayır duası almak istediğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, burada Cahit Sıtkı Tarancı’nın Yaş Otuzbeş şiirini okudu.

 

SEÇİMDEN SONRA İLK DURAK

Seçimden önce Huzurevi’ni ziyaret ettiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Seçimden sonra da ilk durağım burası oldu. Sizlerin elini öpmek ve hayır dualarınızı alarak görevime başlamak istedim. İyi ki varsınız. Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin” dedi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da yaşlılarla sohbet ederek, birikimlerinden faydalanmak istediklerini söyledi.

Son Güncelleme: 04.04.2014 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38