Bebek emzirme ve bakım ünitesi açıldı

Sosyal belediyecilik anlayışı ile şekillendirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, annelere büyük kolaylık sağlayacak olan Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi’ni hizmete açtı.

Bebek emzirme ve bakım ünitesi açıldı

Sosyal belediyecilik anlayışı ile şekillendirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, annelere büyük kolaylık sağlayacak olan Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi’ni hizmete açtı.

04 Mart 2014 Salı 12:05
Bebek emzirme ve bakım ünitesi açıldı
 Belsa önündeki açılışa Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSINIZ”

 

Türkiye’nin çocuk doktoru tek belediye başkanı olarak çocuk odaklı hizmetlere büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Doğan hizmete açılan Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi’nin annelerin hayatına büyük kolaylık getireceğini söyledi. Çocuk odaklı hizmetlerle Türkiye’ye örnek bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını ifade eden Başkan Doğan “ annelerin çocukları için yaptığı fedakarlığı çok iyi biliyoruz. Annelerimizin ve çocuklarımızın beklentilerini anlayan bir yapıdayız. Bunun için çocuklarımız için çalışıyoruz. Bunun için annelerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz. O nedenle annelerimiz için her şeyin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. 7’den 77’ye herkese hizmet için buradayız” dedi.

 

“ÖRNEK HİZMET”

 

Çocuk doktorluğu ve milletvekilliği döneminde de anne ve çocuk odaklı hizmetlere büyük önem verdiğini hatırlatan Başkan Doğan “ hekimlik yaptığım dönemde hastanelerin anne ve çocuk odaklı olmaları için çaba gösterdik. Bunu başardık. Daha sonra milletvekilli dönemimde sessiz sedasız büyük bir hizmete daha imza attık. Para yok diye yıllarca çocuklarımıza yapılmayan aşıları hükümetimizin de desteği ile sağlık ocaklarına getirdik. Bu anlayışımız belediye başkanlığı döneminde de etkili oldu. Anne ve çocuklar için çeşitli hizmetlerle Türkiye’ye örnek olduk. Çocuk Hakları Okulu, Satranç Okulları ve bisiklet dağıtımları sonrasında Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi de örnek hizmetlerimizden biridir” dedi.

 

HER KURUŞU İZMİT İÇİN HARCADIK

 

Annelerin derdini dert edinerek, çocukların geleceği için kafa yorarak hizmet ettiklerini dile getiren Başkan Doğan “ bu ülkede bir zamanlar torunlarımızın çocuklarının hakkını dahi düşünmeden harcamalar yapanlara inat bizler her kuruşumuzu çocuklarımızın bugünü için geleceği için harcadık. Hakkı hukuku, helali haramı bilerek hizmet ettik. Yaptığımız hizmetlerle İzmitli çocukları çok daha güzel bir gelecek bekliyor. Her şey çocuklarımız için” dedi.

 

“DEĞİŞEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI”

 

Yeni nesil belediyecilik anlayışının herkese eşit ve kaliteli hizmet sunmayı gerektirdiğine vurgu yapan Başkan Doğan “ bisiklet dağıtıyoruz diye beni eleştirenler oluyor. Ben milletin hakkını bu milletin çocuklarına dağıtıyorum. Bundan çocuklarımız mutlu, aileleri mutlu, İzmitliler mutlu. Biz başkalarını lafına değil halkın mutluluğuna bakarız, halkın dediğine bakarız. Bu anlayışımız ile başımız dik, alnımız açık sokaklarda çalışıyoruz. Bu anlayışla işçimiz eski kötü günlerini unuttu, refaha kavuştu” dedi.

 

“HERKESE HİZMET TEMEL ANLAYIŞIMIZ”

 

Açılış sırasında kendisini protesto eden vatandaşa “ bizler bizleri sevmeyen, bizlere küsenler içinde bu hizmetleri yapıyoruz. Bu kimseler içinde park açıyor, çorba çeşmesi yapıyor, hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bizim hizmet anlayışımız herkese hizmeti esas alır. Biz yaratılanı severiz yaratandan ötürü” diyerek yanıt verdi. Başkan Doğan’ın bu olgun ve anlayışlı tepkisi açılışa kayılanlar ve çevredeki vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Son Güncelleme: 04.03.2014 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38