Bekirdere’detrafik düzenlemesi

Turan Güneş Caddesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışması nedeniyle Bekirdere bölgesinde güzergah değişikliği yapıldı.

Bekirdere’detrafik düzenlemesi

Turan Güneş Caddesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışması nedeniyle Bekirdere bölgesinde güzergah değişikliği yapıldı.

04 Mayıs 2018 Cuma 12:49
Bekirdere’detrafik düzenlemesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı Turan Güneş Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Trafiğin aksamaması için etaplar halinde gerçekleştirilen çalışma nedeniyle,caddenin bazı kesimlerinde araç trafiği farklı bir güzergâha yönlendiriliyor.

GÜZERGÂH 6 MAYIS’TA DEĞİŞECEK

Bu kapsamda Turan Güneş Caddesi Bekirdere-Üçyol bölgesinde üstyapı çalışmaları yapılacağı için 6 Mayıs Pazar günü saat 08.00 itibari ile cadde trafiği başka bir güzergâha aktarılacak.Üçyol ve Adnan Menderes Caddesi (Kanal Boyu) arasındakiTuran Güneş Caddesi bölümü araç trafiği üstyapı çalışması tamamlanana kadar vatandaşların sorun yaşamaması için farklı istikametten sağlanacak.

İKİ AYRI GİDİŞ GELİŞ GÜZERGÂHI

Araç trafiği,çarşı istikametine Turan Güneş,Adnan Menderes Caddesi, Kaya Sokak, Zincirlikuyu Caddesi, Üçyol ve tekrar Turan Güneş Caddesi’nden sağlanacak. Ulaşım Yeşilova istikametine ise M.Ali Paşa, Mustafa Kemal Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı ve Turan Güneş üzerinden ilerleyecek.

Son Güncelleme: 07.05.2018 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uzeyir 2018-05-05 21:19:15

Bekirdereye gec kalinmis bir duzenleme

banner39

banner37

banner38