banner36

Doğan bisikletleri kendi eliyle dağıtıyor

Geçtiğimiz 2 yıl içinde 10 bin 350 öğrenciye bisiklet veren İzmit Belediyesi, bu senede 4750 öğrenciye bisiklet hediye ediyor.

Doğan bisikletleri kendi eliyle dağıtıyor

Geçtiğimiz 2 yıl içinde 10 bin 350 öğrenciye bisiklet veren İzmit Belediyesi, bu senede 4750 öğrenciye bisiklet hediye ediyor.

13 Şubat 2014 Perşembe 13:24
Doğan bisikletleri kendi eliyle dağıtıyor
 İzmit Belediyesi’nin bisiklet dağıtımları devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da okullara giderek çocuklara bisikletleri kendisi veriyor. Ulubatlı Hasan Orta Okulu’nda 124, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Orta Okulu’nda da 82 öğrenci bisikletlerine kavuştu. Bisiklet dağıtım törenlerine okul müdürleri Ali Kızıltaş, İlknur Durmaz, okul aile birliği başkanları Şaduman Yener, Nihan Yakut, veliler, öğrenciler ve 28 Haziran Mahalle Muhtarı Mukadder Mengül katıldı.

 

BİZDE AYRIM YOK

 

Öğrencilere bisikletleri kendi eliyle teslim eden Başkan Doğan” özel okul, devlet okulu ayrımı yapmadan tüm öğrencilere bisiklet dağıtıyoruz. Bizim için çocuk her yerde çocuktur. Zengin fakir çocuk ayrımı yapmak bize göre değil. Her çocuğun bir bisikletim olsun hayali vardır. İzmit Belediyesi olarak bizler çocuklarımızın bu hayalini gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızı mutlu etmek için çalışıyoruz. Yarının başkanları başbakanları cumhurbaşkanları bu çocuklarımız olacak” dedi.

 

YENİ NESİL BELEDİCİLİK ANLAYIŞIMIZ VAR

 

Çocuklardan bisiklet kullanırken kasklarını takmalarını da isteyen Başkan Doğan” İzmit Belediyesi olarak yeni nesil belediyeciliği benimsedik. Yeni nesil belediyecilik ne demek. Bir eski nesil var bir yeni nesil var. Bisiklet dağıtmakla ne işi var belediyenin, tablet dağıtmakla ne işi var belediyenin okullarımızın ihtiyaçlarını giderilmesinde ne işi var belediyenin, belediye gitsin su yol kaldırım, asfalt işlerini yapsın diyorlar. İşte öyle değil.  Çağın belediyeciliği yaşamın her yerine elini uzatmaktır. Maalesef eskiden yapılan yanlışlarla yavrularımızın çocuklarımızın torunlarının hakkı İngiliz çocuklarına gitti. 100 yıl boyunca torunlarımız borç ödeyecek. Eskileri unutun o dönemler geride kaldı. Şimdi yeni nesil belediyecilik anlayışımızla yeni ufuklara yeni hizmetleri yeni dönemde  sunmaya geliyoruz. Bizim tek amacımız halka hizmet etmek” şeklinde konuştu.

 

BİSİKLET YERİNE GİTAR

 

Bu arada Ulubatlı Hasan Orta Okulu’nda  Şevval Kutlu isimli engelli öğrenciye Başkan Doğan tarafından bisiklet yerine gitar hediye edildi.

Bisiklet dağıtımları sonunda  okul aile birlikleri başkanları Doğan’a çiçek vererek teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 13.02.2014 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38