İzmit’te Patili Dostlara Özel Festival Başlıyor

İzmit, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İzmit’te Patili Dostlara Özel Festival Başlıyor

İzmit, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

02 Ekim 2025 Perşembe 08:13
İzmit’te Patili Dostlara Özel Festival Başlıyor

İzmit, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk pati festivali “41 Patifest”, 41 Burda AVM’de düzenlenecek renkli programıyla hayvanseverleri bir araya getirecek. Festival, hem eğlenceli hem de bilinçlendirici içerikleriyle dikkat çekiyor.

 İş Birliğiyle Hayata Geçen İlk Pati Şöleni

İzmit Belediyesi, 41 Burda AVM, SAR Arama Kurtarma Derneği ve Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası’nın ortaklaşa düzenlediği etkinlik, evcil hayvan sahiplerini ve patili dostlarını buluşturacak. “41 Patifest”, İzmitlilere hem eğlenceli hem de farkındalık dolu bir gün yaşatmayı hedefliyor.

 Her Yaşa Hitap Eden Etkinlikler

Festival kapsamında veteriner hekimlerin söyleşileri, çocuk tiyatrosu, yaratıcı atölyeler ve sürpriz yarışmalar yer alacak. Yüz boyama, ikramlar ve çeşitli aktivitelerle dolu program, hem çocuklara hem yetişkinlere keyifli anlar sunacak. Etkinlik, tüm katılımcılara açık ve ücretsiz olacak.

 Hayvanseverler İçin Unutulmaz Bir Gün

41 Patifest, hayvan haklarına dikkat çekerken aynı zamanda sosyal bir buluşma noktası olacak. İzmit halkı, patili dostlarıyla birlikte bu özel günde hem eğlenecek hem de hayvanların yaşam hakkına dair farkındalık kazanacak. Festival, İzmit’in sosyal yaşamına yeni bir soluk getiriyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner39

banner37

banner38