banner36

İzmit'teki öğrencilerden mutlusu yok

Kılıçaslan'daki öğrenciler de bisikletlerini aldı.

İzmit'teki öğrencilerden mutlusu yok

Kılıçaslan'daki öğrenciler de bisikletlerini aldı.

10 Nisan 2015 Cuma 11:16
 İzmit'teki öğrencilerden mutlusu yok

 İzmit Belediyesi öğrencileri bisikletleriyle buluşturmaya devam ediyor.  Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından 3 yıl önce startı verilen "Her çocuğun bisikleti olsun" projesi kapsamında bu sene de binlerce öğrenciye bisiklet dağıtılıyor.

Kuruçeşme de bulunan Kılıçaslan Ortaokulu’nda 60 öğrenciye düzenlenen törenle bisikletleri verildi.  Bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, Okul Müdürü Ömer Kurt, öğretmenler, okul aile birliği başkanı, veliler, öğrenciler ve mahalle muhtarları katıldı.

 ÇOCUKLARA YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR

Bisiklet dağıtımında öğrencilerin coşkusu görülmeye değerdi. Velilerinde heyecanlı oldukları dağıtım töreninde konuşan Başkan Doğan “çocuklarımızın mutluluk aracı olan bisiklet, aynı zamanda sağlık demek, huzur demek, ekonomi demektir. Ne yazık ki geçmişte ailelerimiz öyle zor şartlarda yaşıyor, öyle ekonomik sıkıntılar çekiyorlardı ki bırakın çocuklarına bisiklet almayı, geçimlerini bile zor sürdürüyordu. On yıl öncesine kadar okullarımızda 70 kişilik sınıflar vardı. Bugün sınıflarımızda kırkın üzerinde öğrenciye müsaade edilmiyor. İstikrarlı yönetimlerle on yıl önce yok denilen paralarla bugün dünyaya örnek projeler yapıyoruz. Kaynaklarımızı başkalarına kaptırmıyoruz, çocuklarımız için geleceğimiz için harcıyoruz. Çocuklarımıza yapılan yatırımı gelecek yapılan yatırım olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.

 KASK TAKMAYANLARDAN BİSİKLETLERİNİ GERİ İSTEYECEĞİM

 Bisiklet dağıtımı sırasında olası bir kazada kask takmanın önemine de değinen Başkan Doğan “ kask takmadan bisiklet kullanan çocuklarımızla karşılaşırsam eğer, bisikletlerinizi geri isteyeceğim.  Yavrularımıza sağlıklı, huzurlu, kazasız, belasız sürüşler diliyorum”  diyerek, esprili bir şekilde öğrencileri kask takmaları konusunda uyardı.

 DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 Başkan Doğan’a başta bisiklet dağıtımı olmak üzere çocuklar için yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür eden Kılıçaslan Ortaokulu Müdürü Ömer Kurt ta “öğrencilerimizin bisiklet hayallerini gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu. Okul Aile Birliği Başkanı Reyhan Tekiner de  Başkan Doğan’ a çiçek vererek teşekkür etti. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri Başkan Doğan tarafından teslim edildi.

  

Son Güncelleme: 10.04.2015 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38