Kavgayı ayırmak istedi canından oldu

Serdar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, sokakta çıkan bir kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan Bülent Yüzel, tedavi gördüğü hastanede 34 gün sonra öldü

Kavgayı ayırmak istedi canından oldu

Serdar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, sokakta çıkan bir kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan Bülent Yüzel, tedavi gördüğü hastanede 34 gün sonra öldü

12 Ekim 2015 Pazartesi 16:24
 Kavgayı ayırmak istedi canından oldu

İzmit’in Serdar Mahallesi’nde ikamet eden ve İzmit Sanayi Sitesinde oto boyacılığı yapan evli ve 3 çocuk babası Bülent Yüzel(38) 8 Eylülde evine doğru gittiği sırada, sokakta komşuları arasında çıkan kavgayı gördü. Ayırmak için hemen tarafların arasına girdi. Bu esnada kavga eden taraflardan biri olan Necmi S. nin elindeki bıçak ile sağ böbreğinden bıçaklandı.

İÇ KANAMA GEÇİRDİ

Olayda ağır yaralanan ve vatandaşlar tarafından Seka Devlet Hastanesine kaldırılan Yüzel, hemen ameliyata alındı. Ameliyatta sonra taburcu edilen genç adam, evinde istirahat ederken, iç kanama geçirdi. Tekrar Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hemen ameliyata alındı ve 11 saat sonra ameliyattan çıktı. Ancak durumu kötü olduğundan Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edildi. O günden bu yana Hastanede tedavi gören Yüzel, önceki akşam geç saatlerde aniden fenalaşarak yaşam savaşını kaybetti.

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Kocaeli Devlet Hastanesi Morgunda sabah saatlerinde yapılan otopsi sonrası Cumhuriyet Savcısı Yüzel’in cenazesini İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla adli tıp kurumuna gönderilen cenazenin yarın veya sonraki gün Yenidoğan Reyhan Camiinde kaldırılıp Bağçeşme Mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor. Öte yandan olay sonrası serbest bırakılan zanlı Necmi S.’nin adli Tıp Kurumundan gelecek rapor doğrultusunda tekrar gözaltına alınabileceği tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 12.10.2015 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38