Kuruçeşme'de iftar coşkusu

İzmit Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen ve bu sene de 7 ayrı noktada yapılacak olan toplu iftar etkinliklerinin ilki Kuruçeşme’de yapıldı.

Kuruçeşme'de iftar coşkusu

İzmit Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen ve bu sene de 7 ayrı noktada yapılacak olan toplu iftar etkinliklerinin ilki Kuruçeşme’de yapıldı.

12 Haziran 2016 Pazar 13:10
Kuruçeşme'de iftar coşkusu

 İzmit Belediyesi tarafından her yıl  gerçekleştirilen ve bu sene de 7 ayrı noktada yapılacak olan toplu iftar etkinliklerinin ilki Kuruçeşme’de yapıldı. 

Kuruçeşme Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirilen mahalle iftarına vatandaşlar büyük ilgi göstererek binlerce kişi hep birlikte oruç açmanın heyecan ve coşkusunu yaşadılar.

Ramazan ruhunun ve paylaşma duygusunun yaşatıldığı iftar programında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları da yer aldı. Başkan Doğan, iftar öncesi vatandaşların masalarına giderek sohbet edip hayırlı Ramazanlar dileğinde bulundu. 

 

BİRBİRİMİZLE KAVGA ETME LÜKSÜMÜZ YOK

 

İftarda konuşan Doğan, Kuruçeşme’de ilk mahalle iftarını başlattıklarını hatırlatarak, “Kuruçeşme bizim için farklıdır. Yaptığımız hizmetlerle Kuruçeşme’yi cazibe merkezi haline getirdik.  Kuruçeşme’yi sahille birleştirecek yeni bir proje hazırladık.  Yapılacak üst geçitle hem yaya olarak hem de araçla sahile ulaşım olacak” dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı da veren Başkan Doğan, “ülkemizdeki birlik ve beraberlik birilerinin gözüne batıyor. Ülkemizin gücünü görüyorlar ve hızımızı kesmek için ülkemizi karıştırmaya, huzurumuzu, moralimizi  bozmaya çalışıyorlar. Ülkemizi Irak’a Suriye’ye döndürmek istiyorlar. Haçlı zihniyetindeki  güçlere boyun eğmedik, eğmeyeceğiz.  Çabaları nafile. Biz, bir ve beraber oldukça bu oyunları tutmayacak. Yeter ki birbirimize daha da kenetlenelim. Bütün Müslümanların bize ihtiyacı var. Kendi kendimize kavga etme lüksümüz yok. Böyle güzel iftar sofraları Türkiye’nin birlik ve beraberliğini sağlamaya vesile olsun” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 12.06.2016 13:11
Anahtar Kelimeler:
IzmitİFTARNevzat.doğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38