banner28
banner23
banner36

19 Mayıs’ta, Sekaparkta, gençler eğlencenin tadını çıkardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs etkinlikleri, Sekapark'ta büyük bir coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs’ta, Sekaparkta, gençler eğlencenin tadını çıkardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs etkinlikleri, Sekapark'ta büyük bir coşkuyla kutlandı.

21 Mayıs 2024 Salı 09:02
19 Mayıs’ta, Sekaparkta, gençler eğlencenin tadını çıkardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs etkinlikleri, Sekapark'ta büyük bir coşkuyla kutlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadeleyi başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 105. yılında gerçekleştirilen etkinliklere, gençlerden yaşlılara kadar her yaştan vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Renkli gösteriler, konserler ve çeşitli etkinliklerle dolu olan kutlamalar, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Sekapark'ta gerçekleştirilen etkinliklerde, gençlerin milli mücadele ruhunu canlı tutmak adına çeşitli yarışmalar düzenlendi. Ayrıca, spor etkinlikleri ve konserlerle dolu bir programla kutlamalar devam etti. Vatandaşlar, Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği bu özel günü coşkuyla kutladılar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs etkinlikleri, Sekapark'ta bir araya gelen binlerce vatandaşın katılımıyla unutulmaz bir gün haline geldi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde ilerleyen gençler, milli mücadele ruhunu canlı tutarak ülkenin geleceğine umutla bakmaya devam ettiler.

BİRBİRİNDEN RENKLİ ETKİNLİKLER

Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel birbirinden renkli etkinlikler hazırlandı. Sekapark’ta gençler için birçok simülasyon, yarışma ve sportif aktivite düzenlenirken badminton, survivor parkuru, penaltı ve ayak tenisi oynayan gençler oldukça eğlenceli vakit geçirdi. Gün boyu farklı noktalara kurulan stantlardan su, çay ve kahve dağıtımının yapıldığı alanda Enduro Kulübü tarafından gerçekleştirilen gösteri sürüşü ise adeta nefes kesti.

KILAVUZ GENÇLİK ATÖLYELERİ

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kılavuz Gençlik birimleri de alanda resim, bileklik yapımı, kitap ayracı, bilim-deney ve teknoloji atölyeleri kurarak etkinliklere renk kattı. Gençler atölyelerde eğitmenler eşliğinde faaliyetlerini gerçekleştirirken Kılavuz Gençlik ve Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden oluşan müzik grupları da sergiledikleri sahne performansları ile gençlere keyifli anlar yaşattı. Öte yandan etkinlikte gençler grafiti sanatını kullanarak dünyaya ‘Barış’ mesajı verdi.

Son Güncelleme: 21.05.2024 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38