56 bin metrekarelik hal binası hizmete girdi

Büyükşehir Belediyesi, 56 bin metrekare kullanım alanına sahip sebze ve meyve halini Kocaeli’ye kazandırdı

56 bin metrekarelik hal binası hizmete girdi

Büyükşehir Belediyesi, 56 bin metrekare kullanım alanına sahip sebze ve meyve halini Kocaeli’ye kazandırdı

12 Ekim 2015 Pazartesi 11:20
56 bin metrekarelik hal binası hizmete girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, benzerleri arasında Türkiye’de örnek alacak Sebze ve Meyve Hali Hizmet Binası’nı kent esnafına kazandırdı. Modern hal binası 56 bin metrekare kullanım alanı, 62 adet 100 metrekare büyüklüğündeki dükkanları ve sosyal tesisleriyle dikkat çekiyor.

 

YENİ HAL BİNASI

Büyükşehir Belediyesi şehircilik ve tesisleşme noktasında Kocaeli’ye kazandırdığı dev tesislerden bir tanesini daha vatandaşların hizmetine sundu. Daha önce şehrin nüfus ve fiziki gelişimi düşünüldüğünde hem konum, hem de kapasite olarak ihtiyaca yeterince cevap veremeyen Sebze ve Meyve Hali, Başiskele Kullar mevkiinde yapılan yeni modern binaya taşındı.

 

KONFORLU VE MODERN

56 bin metrekare kullanım alanına sahip modern sebze ve meyve hali, eski haline göre yaklaşık iki katı büyüklüğünde. Tesiste 100 metrekare büyüklüğünde 62 adet dükkan var. Bu haliyle bir dükkanın kullanım alanı ise eski dükkanlara kıyasla yaklaşık 25 metrekare da geniş. Böylece hal esnafı konforlu ve modern mekanda çalışma imkanı bulacak.

 

GENİŞ OTOPARK

Bunun yanı sıra mal sevkiyatının genelde büyük araçlarla yapıldığından yeni hal binası ve otopark alanı bu tür araçlar için daha fazla hareket serbestliğine sahip olacak. Ayrıca yeni haldeki sosyal donatı alanları ve büyüklükleri buradan faydalanan esnaflara daha kaliteli hizmet sunacak ölçüde yer alıyor.

 

TOPLANTI SALONU

200 kişilik ve her türlü toplantı ve seminerlerin yapılabileceği bir konferans salonunun da bulunduğu tesiste, esnafa ve çalışanlara yönelik meslek eğitimleri, bilgilendirme, kişisel gelişim alanındaki çalışmalar ile ilgili programlar düzenlenecek.

 

SOSYAL MEKANLAR

Lokanta, kafeterya gibi ihtiyaçların giderileceği, sosyal mekanların olacağı modern hal binasında, hale gelen esnafın kullanabileceği 760 metrekare genişliğinde sosyal tesis yer alıyor. Ayrıca 700 metrekare yönetim binası ile hizmetlerin yönetimi sağlanacak.

 

Son Güncelleme: 12.10.2015 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38