banner36

AGD siyer-i nebi yarışması düzenliyor

“Önce Ahlak ve Maneviyat” sözüyle hayırlı nesiller yetiştiren Anadolu Gençlik Derneği yaptığı programlar ve yarışmalarla insanların üzerinde büyük bir etki bırakıyor.

AGD siyer-i nebi yarışması düzenliyor

“Önce Ahlak ve Maneviyat” sözüyle hayırlı nesiller yetiştiren Anadolu Gençlik Derneği yaptığı programlar ve yarışmalarla insanların üzerinde büyük bir etki bırakıyor.

25 Nisan 2014 Cuma 13:10
AGD siyer-i nebi  yarışması düzenliyor

Bu yarışmalardan biride Siyer-i Nebi yarışması. Ülke genelinde yapılan yarışmanın amacı, ÂlemlerinEfendisi son Peygamber Hz. Muhammet (s.a.v) ‘in hayatını ele alıyor. Yoğun bir ilgi gören yarışmaya katılım bir hayli yüksek.

 

Anadolu Gençlik Derneği Körfez şubesi program için çalışmalarını sürdürüyor. 

Anadolu Gençlik Derneği Körfez şubesi, gerçekleştirilecek yarışma için yoğun bir mesai harcıyor.Yarışma için ayrı bir komisyon oluşturan Anadolu Gençlik Derneği Körfez Şube Başkanı Mustafa Aras, Yapılacak olan yarışmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bunun bilincinde çalışarak gençliğimize bir takım şeyler kazandırmak istiyoruz. Önce Ahlak ve Maneviyat diyerek gençliğimize İslam Tarihimizden, İslam Âlimlerinden, Osmanlı Tarihinden, Ecdadımızdan, Peygamberlerimizden yola çıkarak onlara hakkı anlatıyor ve hatırlatıyoruz. Bunlardan biride son Peygamberimiz Hz. Muhammet (s.a.v) ‘in hayatını ele aldığı Siyer-i Nebi yarışmasını düzenliyoruz. Gerçekleşecek yarışmada sürpriz ödüller verilip 1. 2. ve 3. Olana burslar verilecektir. Programa ve yarışmaya katılım beklediğimiz gibi gerçekleşti. Tüm Körfez halkına ilgilerinden dolayı derneğimiz adına Teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 27.04.2014 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38