banner36

Atıcılar Türkiye şampiyonu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı atıcıları Türkiye Şampiyonasından başarı ile dönüler

Atıcılar Türkiye şampiyonu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı atıcıları Türkiye Şampiyonasından başarı ile dönüler

07 Ekim 2020 Çarşamba 13:27
Atıcılar Türkiye şampiyonu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün başarılı atıcıları Türkiye Atıcılık Ve Avcılık Federasyonu tarafından Konya ve Bursa illerinde düzenlenen Trap ve Skeet Türkiye Şampiyonalarından 4 madalya ve Türkiye Şampiyonluğu ile döndüler.

TRAPCILAR BURSA’DAN BAŞARI İLE DÖNDÜ

Bursa’da düzenlenen Trap Türkiye Şampiyonasında Büyükşehir Kağıtspor’ adına Büyük erkekler kategorisinde mücadele eden son Avrupa şampiyonu Murat İlbilgi gümüş, milli sporculardan Nedim Tolga ise bronz madalya kazandı. Mavi beyazlı kulüp adına genç erkeklerde mücadele eden Süleyman Güvercin 5. , genç bayanlarda Nisa Nur Aydemir ise 3. olarak kürsüde yer aldı.

TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Zorlu şampiyonada mücadele eden Kocaeli’nin başarılı atıcıları Murat İlbilgi, Nedim Tolga Tuncer ve Erdinç Kebabçı genel klasmanda yaptıkları başarılı atışlar ile Büyükler Takım Türkiye Şampiyonluğunu kazandılar.

KONYA’DAN 1 MADALYA, İKİ BAŞARILI DERECE

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Skeet Türkiye Şampiyonasına büyükler kategorisinde milli sporcu Mustafa Serhat Şahin Türkiye 2. olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Genç erkekler kategorisinde mücadele eden bir diğer Büyükşehir Kağıtsporlu sporcu Süha Güray da şampiyonayı Türkiye 4. olarak tamamladı.

Son Güncelleme: 07.10.2020 18:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner34

banner39

banner37

banner38