Başkan; İnsanımız kaliteli iş üretiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe’de üretim yapan HYUNDAİ DSC koltuk ve koltuk iskeleti fabrikasını ziyaret etti.

Başkan; İnsanımız kaliteli iş üretiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe’de üretim yapan HYUNDAİ DSC koltuk ve koltuk iskeleti fabrikasını ziyaret etti.

13 Nisan 2015 Pazartesi 13:46
Başkan; İnsanımız kaliteli iş üretiyor

Otomotiv sektörünün önde gelen markalarından HYUNDAİ’nin koltuk ve koltuk iskeleti fabrikası olarak Kartepe’de üretim yapan DSC Otomotiv’i ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Üretim kalkınmanın olmazsa olmazıdır. Şehrimizde yabancı yatırımcının varlığından memnuniyet duyuyoruz. İnsanımızın çalışkanlığı ve kaliteli üretim gerçekleştirmesi yabancı yatırımcıyı ülkemize çekiyor. Bunun yanında siyasi istikrar ve ülkenin yatırıma güvenli olması şehrimizin avantajlarıyla birleşince cazip hale geliyor. Bu noktada dünya ile rekabet edecek yerli firmalarımızın da öne çıktığını görmekte bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

“ÇEVREYE SAYGILI ÜRETİM BAŞTACIMIZDIR”

Ziyarette Fabrika Genel Müdürü Kwanghae Kım ve Fabrika Müdürü Gökhan Dağ, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na üretim hakkında bilgi aktardı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’le birlikte fabrikayı gezen ve çalışanlarla öğlen yemeği de yiyen Başkan Karaosmanoğlu, Koreli çalışanların yemek menüsünü de inceledi. Ülke ekonomisinin ve yatırım noktasında ülkemizin bölgede en güvenli liman olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Reel sektörün ülkemize olan katkısını biliyoruz. Çevreye ve doğaya saygılı olan her üretim merkezine değer veriyoruz. Bu konuda ekiplerimiz de denetimlerini yapıyor, yapmaya devam edecek. Şehrimizin sanayiden dolayı kirlenmesine izin vermeme noktasında ekiplerimiz üzerine düşen görevi yerine getiriyor” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 13.04.2015 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38