Başkan Karaosmanoğlu, Çorumlularla buluştu

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan, Antikkapı’da düzenlenen Çorumlular birlik ve beraberlik programına katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, Çorumlularla buluştu

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan, Antikkapı’da düzenlenen Çorumlular birlik ve beraberlik programına katıldı

12 Mart 2014 Çarşamba 09:54
Başkan Karaosmanoğlu, Çorumlularla buluştu
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Çorumlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin bu yıl ikincisini düzenlediği geleneksel birlik-beraberlik kahvaltısına katıldı. Dernek başkanı Abdullah Curkuş’un ev sahipliğinde Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen programda İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda Çorumlu da hazır bulundu.

 

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin bir kültür mozaiği olduğunu vurguladı. Büyükşehir olarak yaptıkları yatırımlardan bahseden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Son on yılda ilçe belediyelerimizle birlikte insanların tanışmasına gayret ediyoruz. Kentimizi yaşanabilir hale getirmek için, başta hükümetimiz olmak üzere yatırım yaptık. 30 Mart’tan sonra da hizmetler sürecektir” diye konuştu.

 

BAŞKAN DOĞAN HİZMETLERİ ANLATTI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da yaptığı konuşmada, belediye olarak halkın içerisinde olduklarını ve sorunları çözmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Doğan, “Emek evleri, spor salonları yüzme havuzları açıp öğrencilerimize bisiklet dağıttık. Bunlar hizmetlerimizden sadece bazıları” dedi.

 

12 YILDIR FAALİYETTE

Çorumlular Derneği Başkanı Abdullah Curkuş yaptığı konuşmada,12 yıldır faaliyette olan ve 1200’ün üzerinde üyesi bulunan derneğin programına katılanlara teşekkür etti. Curkuş, “36 öğrenciye burs veriyoruz. Öncelikli amacımız, bir dernek binasına kavuşmak” dedi. Çorumlular Derneği yöneticisi Ali Erdoğan ise dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Son Güncelleme: 12.03.2014 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38