banner28
banner23
banner36

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Hedefimiz bilimle, sanatla ve sporla ilgilenen bir gençlik’’

Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli İl Temsilcisi Muhammed Hanefi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Hedefimiz bilimle, sanatla ve sporla ilgilenen bir gençlik’’

Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli İl Temsilcisi Muhammed Hanefi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

09 Şubat 2018 Cuma 10:32
Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Hedefimiz bilimle, sanatla ve sporla ilgilenen bir gençlik’’


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli İl Temsilcisi Muhammed Hanefi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Çıktıkları bu kutlu yolda kendilerine başarılar dileyen Karaosmanoğlu, “Bizler yönü Hak ve adalet olan bir ümmetin mensubu olarak, hayırda yarışmaya devam edeceğiz. Gençlik için projeler üretmeye ve onları her alanda Büyükşehir olarak desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

“MİSYONUMUZU DAHA DA GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUZ”

“2015 yılında açtığımız Kocaeli Bilim Merkezi’nde hem gençlerimize tecrübe ederek öğrenme fırsatı sunduk, hem de yerli bilimsel düzenekler üretmeye başlayarak, bilgi ve bilginin araçlarını üretmede yeni bir model geliştirdik” hatırlatması yapan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Bilişim Vadisi, Türkiye'nin zamanı yakalama çabalarında bir model olarak Allah'ın izniyle yakın zamanda hizmete girecek. Hayırda yarışma misyonumuzu daha da güçlendirmek istiyoruz” ifadelerini dile getirdi.

DÜNYANIN GELECEĞİNE KATKI SUNACAK GENÇLER YETİŞTİRMEKTİR

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Kılavuz Gençlik Modeli’ni kendi çağını kuracak bir gençliğe hizmet etmek için geliştirdi” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bilgisayar okuryazarlığından, başarıyı teşvik programlarına, modern ve millî değerlerin kökleştirilmesinden bilgiyi üretme ve geliştirmeye, gençlerin sosyolojik varlığını güçlendirmekten müzik ve spor kabiliyetlerinin geliştirilmesine, okulda verilen derslerin takviye edilmesinden anne baba ve çevre ilişkilerine kadar birçok başlık altında, onlarca çalışma yapıyoruz. Hedefimiz, ahlâklı ve inançlı, bilgili ve başarılı, sporla, bilimle ve sanatla ilgilenen gençlerle, şehrimizin, ülkemizin ve dünyanın geleceğine katkı sunacak gençler yetiştirmektir” açıklamasını yaptı.

“PROBLEMLERİ ÇÖZMEDE BİRLİKTE HAREKET EDELİM”

“Nasıl bir toplumsal doku, nasıl bir gençlik politikası, nasıl bir uygulama, nasıl genç bir dil inşa etme konularını siz gençlik STK’ları ile birlikte herkesin kolaylıkla anlayacağı ve uygulayacağı formüllere dönüştürmemiz gerekiyor” diyen Başkan Karaosmanoğlu düşüncelerini şu şekilde tamamladı; “Kılavuz gençlik modelimizin, bu formüle önemli katkılar sunacağını inandığımız için hayata geçirdik. Ülke olarak bağımlılık, çocuk istismarı, çocuk gelinler, çocuk işçiler, topluma yabancılaşma, kuşak çatışması gibi alt alta saydığımızda problemleri çözmede birlikte hareket edelim.” Birliktelik çocuklar ve gençler üzerine yapılan istişarenin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38