banner36

Başkan Polis Haftası’nı kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Polis teşkilâtının kuruluşunun 169’uncu yılını kutladı

Başkan Polis Haftası’nı kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Polis teşkilâtının kuruluşunun 169’uncu yılını kutladı

09 Nisan 2014 Çarşamba 10:50
Başkan Polis Haftası’nı kutladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla Türk Polis teşkilâtının kuruluşunun 169’uncu yılını kutladı.

 

VEFA BORCUMUZ BÜYÜK

Polis Teşkilâtı’nın kuruluşunun 169’uncu yılı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün emniyet teşkilâtını tebrik etti. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, toplumun huzuru ve güvenliği için canla başla çalışan ve fedakârca gayret gösteren polislerimize vefa borcumuz büyüktür. Görevleri başında şehit ve gazi olan o kahramanların aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

 

CAZİBE MERKEZİ

Başkan Karaosmanoğlu mesajında devamla, “Kocaeli’miz, 1,6 milyonu aşkın nüfusuyla hızla büyüyen, gelişen; ülkemizin parlayan yıldızlarından birisi. Bu müstesna şehirde, huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz. Bizlere bu güvenli ortamı sağlayan, Türk Polis Teşkilâtı’nın 169’uncu yılında kentimizdeki huzur ve güven ortamı nedeniyle bütün güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Batı ülkeleri başta olmak üzere, bu büyüklükteki dünyadaki diğer şehirlerdeki suç oranlarına baktığımızda; Türkiye’miz ve özellikle de Kocaeli’miz, gerçekten de tam bir güven ve istikrar merkezi durumunda. Komşularımızın halini görüyoruz. Hükümetimizin gösterdiği üstün başarı ve istikrar sayesinde Türkiye, bölgesinde bir cazibe merkezi haline geldi. Bunun olumlu sonuçlarını çok şükür, Kocaeli’mizde ve bütün yurdumuzda görüyoruz.

 

NİCE 169 YILLARA

Toplumun güvenliğini sağlayan en önemli devlet birimlerinden birisi olan polisimizin sayesinde halkımız huzur içinde yaşıyor. Bugün sokaklarımızda güven içinde yürüyebiliyorsak, gece yatağımızda huzur içinde uyuyabiliyorsak; bunda hiç şüphesiz kahraman ve fedakâr polislerimizin büyük katkısı var.  Bu nedenle kendilerine müteşekkiriz. Türk Polis Teşkilâtı’nın 169’uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor, Nice 169 yıllara ulaşmasını diliyorum” dedi

Son Güncelleme: 11.04.2014 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38