BİLNET’te sürpriz çifte kutlama

İzmit Tepeköy Mahallesi’nde bulunan BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü şık bir programla kutlandı. Doğum günü olan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz’a da hoş bir sürpriz yapıldı

BİLNET’te sürpriz çifte kutlama

İzmit Tepeköy Mahallesi’nde bulunan BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü şık bir programla kutlandı. Doğum günü olan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz’a da hoş bir sürpriz yapıldı

25 Kasım 2018 Pazar 16:52
BİLNET’te sürpriz  çifte kutlama

 Yerleşkenin 400 kişilik konferans salonunda gerçekleşen kutlama programı öncesinde okul öğretmenleri kokteylle ağırlandı. BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, Yerleşke Müdürü Yasemin Demirkol’un da katıldığı kokteylin ardından konferans salonuna geçildi ve buradaki program da İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Korkmaz yaptığı konuşmada öğretmenliğin dünyanın en kutsal mesleği olduğunu belirterek, “Hangi işi yaparsanız yapın veya hangi makamda olursanız olun, güç elinizdeyken saygı görürsünüz. Ama öğretmenlik her zaman saygıyla anılan kutsal bir meslek. Öğrencilerinizin gönlünde edindiğiniz yeri başka hiç kimse dolduramaz. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

ÖĞRETMENLERE SÜRPRİZ

Korkmaz’ın konuşmasının ardından öğretmenler büyük bir sürprizle karşılaştı. BİLNET Kocaeli Matematik Öğretmeni İsmail Aksoy ile öğrenci işlerinden Bensu Baz, Sevgi Gürelman ve Yekta Kuka tarafından hazırlanan, öğretmenlerin aile ve yakınlarının mesajlarından oluşan bir saatlik video izletildi. Çin’den Suriye’ye, Konya’dan Çanakkale’ye kadar her yerden gelen mesajlar duygusal anlar yaşattı. Mesajlarda yer bulan öğretmen yakınlarının mini gösterileri ise kahkahalara neden oldu.

KORKMAZ’IN DOĞUM GÜNÜ

Programda Ali Korkmaz’ı da bir sürpriz bekliyordu. Aynı zamanda edebiyat öğretmeni olan Korkmaz’a hem öğretmenler günü, hem de 25 Kasım doğum günü kutlaması yapıldı. Yakın arkadaşlarından doğum günü mesajları kısa bir videoyla izlettirildi ve 3 kelimeyle özellikleri sıralandı. Daha sonra hep birlikte Korkmaz’ın doğum günü pastası kesildi. Program müzik öğretmeni Cumhur Koç’un piyano eşliğinde seslendirdiği parçalarla son bulurken Korkmaz tüm meslektaşlarına 24 Kasım hediyelerini takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38