Büyükşehir ekipleri 24 saat görev yapıyor

Büyükşehir Belediyesi etkili yağışlarda 24 saat görev yaptı

Büyükşehir ekipleri 24 saat görev yapıyor

Büyükşehir Belediyesi etkili yağışlarda 24 saat görev yaptı

30 Eylül 2015 Çarşamba 15:16
Büyükşehir ekipleri 24 saat görev yapıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan şiddetli yağışlarda olumsuzluklara anında müdahale etti. Yer yer metre kareye 100 kilogram yağış alan bölgelerde ekipler 24 saat görev yaptı.

 DÜN AKŞAM ŞİDDETLENDİ

Dün öğle saatlerinde başlayan ve akşam şiddetini artıran yağmurlarda Büyükşehir ekipleri teyakkuz halindeydi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri gece boyunca görev yaptı. Büyükşehir İtfaiye ekipleri vatandaşlardan gelen telefonlara anında müdahale ederek olumsuzlukların önüne geçti.

 GECE DE GÖREV YAPTILAR

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ekipleri de Kocaeli’nin tamamını kapsayan şiddetli yağışta yine görev başında idi. İSU ekipleri yaşanan olumsuzluklara başarı ile müdahale etti. Yağışların bu gece için de devam etmesi beklenirken Büyükşehir ekipleri yine görevlerinin başında olacak.

 ANINDA MÜDAHALE

Büyükşehir İtfaiye birimleri 24 saat görev yapacakken herhangi bir olumsuzluk halinde 110 numaralı telefondan ulaşılarak olaylara anında müdahale edebilecek. İSU Genel Müdürlüğü ekipleri de yine nöbetçi ekipler ile hazır halde bekletiliyor. Terfi merkezlerinin her türlü bakımının yapıldığı bilgisinin verildiği İSU’da motopomp ve dalgıçlar da olaylara müdahale edebilecek. İSU’ya acil durumlarda 185 numaralı hattan ulaşılabilecek.

 

Son Güncelleme: 01.10.2015 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38