Cansu Yoğun Bakımdan Çıktı

Umuttepe mevkiinde meydana gelen feci trafik kazasında, kolu kopan 15 yaşındaki Cansu Çelik, geçirdiği 2 başarılı ameliyat sonucu yoğun bakımdan çıkartılarak özel odaya alındı

Cansu Yoğun Bakımdan Çıktı

Umuttepe mevkiinde meydana gelen feci trafik kazasında, kolu kopan 15 yaşındaki Cansu Çelik, geçirdiği 2 başarılı ameliyat sonucu yoğun bakımdan çıkartılarak özel odaya alındı

10 Temmuz 2015 Cuma 16:15
 Cansu Yoğun Bakımdan Çıktı

Kocaeli’de oldukça geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş adamı ve Kocaelispor eski Başkanı Muammer Çelik’in 15 yaşındaki kızı Cansu Çelik yaklaşık 2 hafta önce Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi gören bir yakınını ziyaret etti. Ziyaret sonrası yine kendisi ile aynı kişiyi ziyarete gelen bir tanıdığının motosikletine binerek İzmit’e doğru yola çıktı. Cansu Çelik’in de üzerinde bulunduğu motosiklet, geri dönüş yolunda hususi bir otomobil ile çarpıştı. Kazada Genç kızın hırkası motosikletin tekerleğine sıkıştı ve genç kızın kolu koptu. Kaza sonrası yoldan geçmekte olan bir sürücü hemen aracını kenara çekti ve kolu kopan yaralı genç kızı, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Genç kız burada yapılan ilk müdahale sonrasında, helikopterle İstanbul’daki Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

2 AMELİYAT GEÇİRDİ

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde yapılan ilk müdahale sonrasında İstanbul’a sevk edilen Cansu Çelik, götürüldüğü hastanede hemen ameliyata alındı. Hastanede bulunan El Cerrahisi Kliniğinde Doç. Dr. Kahraman Öztürk ve ekibi tarafından yaklaşık 8 saat süren ameliyat oldukça başarılı geçti. Genç kızın omzundan itibaren kopan kolu yerine dikildi. Ameliyat sonrasında yoğun bakıma alınan Cansu için umutlu bekleyiş başladı. Bekleme süresinde herhangi bir aksaklık ile karşılaşmayan doktorlar, önceki gün Cansu’yu tekrar ameliyata aldı. Açık yaraları kapatıldı ve kolun genel durumu kontrol edildi. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmayan Cansu ameliyat sonrasında özel odaya alındı.

ÇELİK’TEN TEŞEKKÜR

Kızını ameliyatlar sırasında bir an olsun yalnız bırakmayan Muammer Çelik “Oldukça zorl bir süreçti. İlk ameliyat sonrası bir bekleme süresi vardı. Çok şükür o doldu. Kızım ikinci ameliyatı oldu. Şu anda yoğun bakımdan çıktı ve özel odaya alındı. Tabii ki kolunun tam olarak sağlığına kavuşması için en az 5 veya 6 ameliyat daha olacak. Ama süreç oldukça başarılı geçiyor. Tekrar bizi arayan, mesaj atan ve buraya gelerek geçmiş olsun diyen ve bizler için tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 10.07.2015 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38