Cumhuriyet Bayramı’nda 7 farklı atölye çalışması yapılacak

Kocaeli Bilim Merkezi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bayrak temalı atölye çalışması yapacak

Cumhuriyet Bayramı’nda 7 farklı atölye çalışması yapılacak

Kocaeli Bilim Merkezi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bayrak temalı atölye çalışması yapacak

19 Ekim 2015 Pazartesi 11:05
Cumhuriyet Bayramı’nda 7 farklı atölye çalışması yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü’ne bağlı çalışmalarını yürüten Kocaeli Bilim Merkezi, Kocaeli halkına bilimi sevdirmek için farklı etkinlik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kocaeli’deki öğrencilere uygulamalı bayrak temalı bilimsel atölye çalışmaları yapılacak.

EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE YAPILACAK

Kocaeli Bilim Merkezi’nde 29 Ekim Perşembe günü 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikte 7 farklı atölye uygulamaları yapılacak. 6-15 yaş aralığı kitleye yönelik düzenlenen etkinlikte eğitmenler eşliğinde Kırmızı-Beyaz Kimya Atölyesi, Beyin Şapkası, Sürtünme Etkisi, Temizlik Robotu, Model Uçak, Diş Macunu ve Parlayan Kubbe atölye çalışmaları yapılacak. 3 adet alan düzeneği ise ziyaretçiler tarafından bağımsız olarak kullanılabilecek.

İSTEYENLER BÜTÜN ATÖLYE ÇALIŞMASINA KATILABİLECEK

Etkinlik alanı içerisinde Misket Yolu ve Türkiye Haritası alanı yapılacak ve etkinlik sırasını bekleyen ziyaretçiler burada vakit geçirebilecek. Atölye etkinlikleri saat 13.00’te başlayacak ve 17.00’ye kadar açık kalacak. Atölye çalışmalarına katılmak isteyen ziyaretçiler 0 262 325 75 59 No’lu telefondan randevu alacak. Ziyaretçiler istedikleri bütün atölye

Son Güncelleme: 20.10.2015 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38