Güzeloğlu Körfez Ticaret Odasının Konuğu oldu

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Meslek komitelerinin sorunlarını dinlemek üzere Körfez Ticaret Odası’nı düzenlediği toplantıya katıldı. Meslek komitelerinin sorunlarını dinleyen Vali Güzeloğlu Körfez için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız dedi.

Güzeloğlu Körfez Ticaret Odasının Konuğu oldu

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Meslek komitelerinin sorunlarını dinlemek üzere Körfez Ticaret Odası’nı düzenlediği toplantıya katıldı. Meslek komitelerinin sorunlarını dinleyen Vali Güzeloğlu Körfez için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız dedi.

10 Şubat 2016 Çarşamba 13:21
Güzeloğlu Körfez Ticaret Odasının Konuğu oldu

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Vali yardımcısı Osman Sarı Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Körfez İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’ın ve  İl Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda İnşaat, mühendislik, inşaat malzemeleri, keresteciler, kimyasal madde ve petrol ürünleri ile ilgili faaliyet gösteren üyelerin sorunlarını dinlendi ve çözümü için yapılması gerekenler konuşuldu. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Efe Körfez’in sorunlarını dile getirdi vali Güzel’den destek istedi.

Üniversite ilçemize değer katacaktır     

 Körfez’e bir üniversite yapılmasının ilçeye çok büyük değer katacağını söyleyen KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe Gönlümüz Hem Körfez’e hem ilimtepe bölgesine bir üniversite kazandırılması yönündedir.  Belediyemizde bu yönde çalışmalar devam etmektedir. Bu konuda sizden destek bekliyoruz. Dedi.

İlimtepe’nin Yol Sorunu Çözülmeli

Yerleşimin artık ilimtepeye kayması gerektiğini vurgulayan Efe ‘İlimtepe’nin bir cazibe merkezi haline getirilmesi için oraya bir duble yol yapılması şarttır, Biz Körfez Ticaret Odası olarak, bu konuyu pek çok yerde konuştuk, anlattık. Bu konunun da bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz’ dedi.

Kuzey Anadolu Otoyolundan Körfez’ e Bir Bağlantı Yolu Yapılması Gerekiyor

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılacak olan ve 3. Köprüye bağlanacak olan kuzey Anadolu otoyolu projesi içerisinde Körfez çıkışının da olduğunu söyleyen Efe bizim istediğimiz Körfez’de bulunan limanların ve diğer birçok sanayi kuruluşlarının trafik yoğunluğuna katkı sunması için, bir bağlantı yolu yapılması yönündedir. Kuzey Anadolu Otoyolu projesinin yapılacak olan ihalesine bu bağlantı yolunun da eklenmesini ve karayolları standartlarında bağlantı yolunun yapılmasını istiyoruz dedi. Bunların dışında Fener Gölü halka açılması, Tır parkı için belediyeye yer tahsis edilmesi, D-100 Karayolundaki ışıklandırma sorununun çözülmesi, ilimtepe’ye yapılması planlanan çöp fabrikası gibi konulara da değinen Mustafa Efe bu sorunların çözülmesi için Vali Güzeloğlu’ndan Körfez için destek bekledi.

Kocaeli’de Her Meseleye Dokunuyoruz

  Meslek Komite üyelerinin sorunlarını dinleyen  Vali Güzeloğlu ’Kocaeli Valiliği görevine başladığımızdan itibaren ilimizin hemen her köşesinde, her kişisine ve her meselesine dokunmak, bu perspektif içerisinde bir bütün olarak Kocaeli’yi yorumlamak ve bu noktada hizmet eden bir kamu yönetimi anlayışıyla çözüme katkı sunmak adına bir dizi çalışmalarımız, buna bağlı planlamalarımız ve ölçek üzerinde ortaya koyduğumuz projelerimiz varKocaeli’de bu birlik ve beraberliği tesis etmenin ve tam anlamıyla bunu hayata geçirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada Körfez Ticaret Odasında olmaktan mutluluk duyuyorum’ dedi. Toplantı Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na Körfez Ticaret Odası anısına plaket verilmesiyle son buldu.

 

 

Son Güncelleme: 10.02.2016 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38