İtfaiyeci çocuklar yangına su sıktı

Büyükşehir’in 23 Nisan Şenliği’nde meslekler bölümünde Büyükşehir İtfaiyesi, çocuklara yangına müdahale eğitimi verdi

İtfaiyeci çocuklar yangına su sıktı

Büyükşehir’in 23 Nisan Şenliği’nde meslekler bölümünde Büyükşehir İtfaiyesi, çocuklara yangına müdahale eğitimi verdi

24 Nisan 2014 Perşembe 12:13
İtfaiyeci çocuklar yangına su sıktı

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda stant açan Büyükşehir İtfaiyesi Daire Başkanlığı, çocuklara itfaiyeciliği sevdiriyor. Burada afetleri önleme ve afet anında yapılması gerekenleri öğrenen çocuklar, itfaiyecilik kıyafetleriyle temsili yangına müdahale ediyor.

 

İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI STANDI

Türkiye’nin ilk ve tek çocuk fuarı olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı, ilk günden itibaren binlerce çocuğu ve ailelerini misafir etmeye başladı. Fuarın meslekler bölümünde en çok dikkat çekenlerden birisi de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açtığı stant oldu.

 

SİMÜLATÖRDE YANGIN SÖNDÜRME

Standa gelen çocuklar bir yandan Kocaeli İtfaiyesi’nin stantta sergilenen en eski araçlarından birini incelerken, bir yandan da itfaiyecilerden afetleri önleme, yangına anında müdahale gibi bilgileri aldı. Duman odasına giren çocuklar, bir yangın ortamında oluşabilecek dumanda ne yapmaları gerektiğini öğrenirken, simülasyon üzerinden de yangına su sıkma eğitimi aldı.

 

Son Güncelleme: 24.04.2014 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38