Kocaelili genç yazarı dünya tanıyor

Kocaeli Kitap Fuarı’nın konuğu olan Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan Büşra Küçük, ilk kitabıyla adını dünyaya duyurdu

Kocaelili genç yazarı dünya tanıyor

Kocaeli Kitap Fuarı’nın konuğu olan Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan Büşra Küçük, ilk kitabıyla adını dünyaya duyurdu

17 Mayıs 2015 Pazar 12:31
Kocaelili genç yazarı dünya tanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 7. Kocaeli Kitap Fuarı’na “Kötü Çocuk” isimli ilk kitabını imzalamak için katılan Kocaeli Üniversitesi öğrencisi yazar Büşra Küçük’ün ünü dünyaya ulaşmış durumda.  Genç yazar, hitap ettiği okur kitlesinin önünde kitap fuarının  “Okuyunca başarırsın” konseptine de güzel bir örnek oluşturuyor.

HENÜZ 21 YAŞINDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 7.’sini düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı’nın ilk günkü konuklarından biri de 21 yaşındaki genç yazar Büşra Küçük oldu. Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde okuyan genç yazar ünü dünyaya yayılan ve 100 milyon okura ulaşan “Kötü Çocuk” isimli ilk kitabını okurları için imzaladı.

KİTAP FUARI BANA CESARET VERDİ

Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’ndaki imza günü programında genç yazarın hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. Okur kitlesi ağırlıklı olarak 13-17 yaş arası gençlerden oluşan Küçük, sosyal medyada e-kitap olarak yayınladığı kitabını 77 bin takipçi sayısına ulaşınca basma kararı aldı. Küçük, romanda yarattığı karakterin ünlü bir Brezilyalı model olması dolayısıyla kısa sürede 100 milyon okura ulaştı.

FİLMİ ÇEKİLEBİLİR

Yazar Büşra Küçük’ün romanında ünlü Brezilyalı model Vini Uehara’yı örnek olarak sunması adını dünyaya duyurmasına etki etti. Dünyanın birçok ülkesine kitabı gönderilen yazar, Vini Uehara ile de yüz yüze görüştü. Ünlü model, yazardan kitabı çevirisi yapılmış haliyle kendisine ulaştırmasını istedi. Şu an çeviri aşamasında olan kitabın 15. baskısı da tükenirken filminin çekilmesi için de çalışmalara başlandı.

Genç yazar Büşra Küçük, Kocaeli Kitap Fuarı ile ilgili şunları söyledi;  “Her yıl Kocaeli Kitap Fuarı’na geliyordum. Bir gün burada benim de kitaplarımı imzalayacağımı hep hayal ediyordum. Bana Kocaeli Kitap Fuarı cesaret verdi. Yazdığım kitabı basma kararı aldım ve bugün buradayım.”

Son Güncelleme: 17.05.2015 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38