Körfez’deki bu birlik Türkiye’ye örnek

Körfez Kent Konseyi Nisan ayı olağan yönetim kurulu toplantısı, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nda gerçekleştirildi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi

Körfez’deki bu birlik Türkiye’ye örnek

Körfez Kent Konseyi Nisan ayı olağan yönetim kurulu toplantısı, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nda gerçekleştirildi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi

06 Nisan 2018 Cuma 14:58
Körfez’deki bu birlik  Türkiye’ye örnek

Körfez Kent Konseyi’nin her ay bir STK’nın ev sahipliğinde gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısı bu ay Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nda gerçekleştirildi. Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş’ın Başkanlığında, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara’nın ev sahipliğindeki toplantıya; Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş, Kadın Meclisi Başkanı Nigar Yağız, Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun katılım sağladı.

DERNEKLERDEN YOĞUN İLGİ
Toplantıya ayrıca;Amasyalılar Derneği, Karadenizliler Derneği, Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı, Körfez Balkan Türkleri Derneği, Körfez Trabzon Arpalı Köyü Derneği, Körfez Galatasaraylılar Derneği, Körfez Muhtarlar Derneği, Körfez Trabzonlular Derneği, Körfez Ordulular Derneği, Erzurumlular Çat Derneği, Yarımca Sanayi Sitesi Kooperatifi, Gümüşhane Kov Derneği,  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, Hereke Ordulular Derneği, Kocaeli Artvinliler Derneği başkan ve yöneticileri katıldı.n

BİRLİKTELİK HEP DEVAM ETSİN

Körfez Kent Konseyi toplantısında ilk olarak ev sahibi olan Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara söz aldı. Kara, “Değerli Başkanımızı ve siz kıymetli yönetim kurulu üyelerini vakfımızda ağırlamaktan büyük mutluluk yaşıyorum. Aldığınız ve alacağınız kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bizler biliyoruz ki; Körfez Kent Konseyi ciddi ve önemli adımlar atarak, daha iyi bir Körfez için çalışmalarını sürdürüyor. Hizmetiniz, çalışmalarınız daim olsun” şeklinde konuştu.
FİKİRLERİ DE TARTIŞIYORUZ

Körfez Kent Konseyi nisan ayı toplantısında, Körfez’de yapılan ve yapılması planlanan projeler değerlendirildi. Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş ise, yönetim kurulu üyelerine hizmet sunumunu gerçekleştirdi. Aslı Kuş’un sunumunun ardından bir konuşma gerçekleştiren Başkan İsa Taş, “Körfez birlik ve beraberliğin yoğun yaşandığı bir ilçe. Bugün burada sadece projeleri değil, fikirleri de yaşatıyor ve tartışıyoruz. Görüş ve önerileriniz bizim için önemli. Körfez’i birlikte güzelleştiriyoruz.

GÜÇLÜ KÖRFEZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Bizler millet ve hizmet odaklı çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçemizde yapılması istenen projeleri, sizlerin aracılığı ile yetkili mecralara bildirerek vatandaşlarımızı memnun etme gayreti içindeyiz. Sürekli olarak gündeme getirdiğimiz otopark sorununu da ele aldık ve Körfez Belediyemiz tarafından Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nin altında ücretsiz otoparkı halkımızın hizmetine açtık. Tüm bu çabalarımız vatandaşımız için. Güçlü bir Körfez için çok çalışacağız” ifadelerine yer verdi.
4. YIL PROGRAMINA DAVET
Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş’ın konuşmalarının ardından, Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş, Körfez Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Hizmette 4. yıl programı ile ilgili bilgi aktarımında bulundu. Başkan İsa Taş ise, yönetim kurulu üyelerini 27 Nisan’da Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ‘Hizmette 4. Yıl’ programına davet etti. Toplantı sonunda Gümüşhaneliler VakfıBaşkanı Köksal Kara, hazırlamış oldukları hediyeleri Kent Konseyi Başkanı İsa Taş ve yönetim kurulu üyelerine takdim etti. Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş’taBaşkan Köksal Kara’ya hediye takdiminde bulundu.

 

Son Güncelleme: 06.04.2018 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38