banner36

MHP Körfez'de Başkan Gürsu

MHP Körfez 11. Olağan Kongresinde oy kullanma işlemi tamamlandı

MHP Körfez'de Başkan Gürsu

MHP Körfez 11. Olağan Kongresinde oy kullanma işlemi tamamlandı

14 Aralık 2014 Pazar 18:24
MHP Körfez'de Başkan Gürsu
 Sandıklar açıldı MHP Körfez İlçe Kongresi, Tütünçiftlik Düğün Salonu’nda yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Kongresi'nde yapılan seçimde Zeki Gürsu 195 oy alarak 5.kez Körfez İlçe Başkanı seçildi. Avukat Doğan Bekiroğlu ise 153 oyda kaldı. 4 oy geçersiz sayıldı

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezinde dualar ile başladı. Mevcut İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Av. Doğan Bekiroğlu’nun ilçe başkanlığı için yarışacağı olağan kongrede 400 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongrede ayrıca 37 kişilik ilçe yöneticisi ve 63 il delegesi belirlenecek. Kongreye MHP’liler tam kadro katılırken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Tunceli’ye giderek Başbakan Ahmet Davutoğlu’na meydan okuduğu bir video izletildi.

 

MHP  tam kadro geldi

Körfez İlçe Kongresine, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Cumali Durmuş, Eski Milletvekili Kemal Köse, Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, Başiskele İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz, İl Başkanı adayları Selim Çakır, Hüseyin Murtazaoğlu, Körfez Eski Belediye Başkanı Erhan Yenilmez, MHP eski İlçe Başkanı Yavuz Öztürk Güren, Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkan Süleyman Pekin, Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkan vekili Yaşar Şanlı ve çok sayıda MHP’li katılarak salonu doldurdu.

 İstiklal marşı okunduktan sonra dualar okundu ve Türkiye’nin bütünlüğüne vurgu yapıldı. Ardında MHP’nin kuruluşunu ve önüne çıkarılan engelleri anlatan bir sinevizyon gösterimi yapıldı. Kongrede Divan Başkanlığına Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, seçilirken yardımcılığına ise MHP İl Kadın Kolları Başkanı Behice Güner İspirlioğlu ve İdris Türkeri’nin seçildi. Ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongrelere gönderdiği mektup Behice Güner İspirlioğlu tarafından okundu.

 

Ünlü,MHP diyorsak çok çalışmalıyız

İlk olarak kürsüye gelen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kartepe’de tarihinin en güzel kongresi oldu. Adaylar omuz omuza ele ele çıktılar. İnanıyorum ki burada öyle olacak. Kazanan MHP olacak. Bu bir söylem değil. 2015 Türkiye’nin kurtuluşu diyorsak ve son umundu MHP diyorsak çok çalışmalıyız. Kurtuluş umudun olan bizler çok çalışacağız” dedi.  “Bu ilçe başkanıyla ya da il başkanıyla olmaz derler ya. İşte bu teşkilatla olacak” diye Ünlü, “Fotoğraf ülkücüsü olmasın. Herkesi biliyoruz. Kimin seçimde sahada olduğunu da biliyoruz. Teşkilat var oldukça hepinizin hakkı savunulmaya devam edilecek. Vatanseverlerin teminatı Kocaeli teşkilatlarıdır” diye konuştu.

 

Durmuş,Bu millet padişah ve sultanlardan kurtulmak istiyor

Kısa bir konuşma yapan 21. ve 22. Dönem MHP Eski Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş, “Ülkücüye fotoğraf çok anlatılamaz. Ülkücü Türkiye ne dönüyor ne yaşanıyor en çok bilen anlayan ve devlet için en çok düşünendir. Ülkücüye yol göstermek kolay olma gerek. Bu çok adaylı kongre siyasi nezaket içerisinde yürütüldüğü sürece rekabet bir zenginliktir. Körfez hassasiyetimiz var. Emekleri geçe bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Dava şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Sonuç ne olursa birbiriniz dışlamayın beraber çalışın. Biz 6 Milletvekili talep ediyoruz. Bu millet padişah ve sultanlardan kurtulmak istiyor. Buna ulaşmak için birbirine sarılmak gerekir” ifadelerine yer verdi.

 

Türkkan, AKP Kartepe’yi gördünüz

Kürsüye gelen MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Kocaeli’nin her ilçesinin olduğu gibi Körfezinde içlekleri de bizi çok ilgilendiriyor. Körfezin benim için ayrı bir yeri vardır. Üyeliğimi de buradan bu yüzden kaldırmadım. Bize daha çok Salih Şirinler Erhan Yenilmezler lazım bunun için kapıları daha çok açmalıyız. Asla ve asla kapatmamalıyız. Maalesef tek vekil benim dolayısıyla her ilçe ve köyle bizzat ilgilenmek ve sorunlarını Ankara’ya taşımak da benim görevim” dedi. Türkkan, “AKP Kartepe’yi gördünüz aday hanımefendiye önce içeri almadılar.  Aldıktan sonra darp ettiler. Sonra ‘paralelci’ dediler ve akla gelmeyecek hakaretler ettiler. Bizim de bu gün iki adayımız var” diye konuştu.

  Bekiroğlu ,MHP tabanı iktidara daha yakındır

Kürsüye gelerek konuşan Başkan adayı Av. Doğan Bekiroğlu, “AKPnin halkımızı düşürdüğü durumdan kurtarmak için MHP olarak çok çalışmalıyız. MHP’nin tabanıyla buluşması ve kaynaşması için daha çok çalışması lazım. Sadece seçimlerde değil her zaman çalışacak bir yapı lazım. MHP tabanı iktidara daha yakındır. Her anlamda kararların ortak alınması, kadın kollarının daha çok çalışması ve ülkücü gençlerin daha çok sahiplenmesi gerekiyor. Siyasi, ayrım yapılmaksızın birbirimizi sahiplenmeliyiz. Biz birer dava arkadaşıyız. ülkücü ülkücünün öz kardeşidir.

 Ardından kürsüye gelen mevcut Başkan ve başkan adayı Zeki Gürsu, Atatürk ve Ülkücü şehitlerini andı.  Gürsu, “Kazanırsak sevinmeyeceğiz ve sevinç gösterisi yapmayacağız. Kaybedersek de üzülmeyeceğiz. Kazananın yanında çalışacağımıza namus ve şeref sözü veriyoruz. Siyaseti ülkücüye yaparak başarılı olmayız siyaseti vatandaşa yapmalıyız. Bozkurtu bilmeyen başarılın olamaz. Sözlerime son vermeden önce seçilmiş belediye meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. İsmail Baran bozkurtun nefesi ensende” dedi.

 Zeki Gürsu’nun Yöetim Kurulu Listesi

Sinan Çetin, Şeref Öztürk, Zeynep Ün, Taner Yavuz, Nedim Atalan, Selçuk Sevgeç, Oğuzhan Şenel, Sema Kambur, Remzi Aykut, Süleyman Aldemir, Zeynel Abidin Akyürek, Engin Kaya, Özmen Bedel, Süleyman Kökçam, Recep Kansoy, Yasemin Gönül Aykaç, Muzaffer Sayıcı, Ertam Peker, Erdal Yayla, kemal Pınarbaşı, M.Cengiz özpolat, Mehmet Doğan, Soner Özbay, Eşref Öztürk, Ergün Koç, Turhan Özalp, Aziz Akçan, Sedat Esen, Abdülmenaf Koç, Ahmet Ufuk dilmaç, Ahmet Dikmen, Ethem Alpdüzgün, Erol Karadeniz, Recep Karaca, Merve Alagöz, Alparslan Tanış

 İl Delegeleri Listesi

Lütfü Türkkan, İdris Türkten, Erhan Yenilmez, İbrahim Özcan, Lütfü Özcan, Kemal Pınarbaşı, Gökmen Türengül, Nazım Yılmaz, Adnan Tayşi, Şükrü Karaman, Ali İhsan Kahraman, Gülbahar Bakır, Murat Keleş, Yavuz Dağotu, Sıraç Başkurt, Erdoğan Çatalyürek, Süleyman Çakır, Vecihe Köse, Hakan Tatlı, vahdettin Şeker, Minta Aydın, Orhan Kansoy, Sinan Çetin, Ömer Öztaş, Canan Öztürk, Ömer İleri, İlhami Balgay, Erhan Öztaş, Cevat Naz, Mustafa Durmuş, Özmen Bedel, Eyüp Öztürk, Oltay Yaşar, Vahit Eryılmaz, Halis Yılmaz, Yücel Alpay Demir, Metin Çavuşoğlu, eşref Öztürk, Şeref Öztürk, Özcan Yıldız, Rıdvan Duran, M.Cengiz Özpolat, İbrahim Kökçam, Nihat Karabulut, Remzi Aykut, Mehmet Gümüş, Mehmet Kavallı, Sema Kambur, Zeynep Ün, Kenan Perik, Hasan Selimoğlu, İdris Maden, Zeynel Abidin Akyürek, Mustafa Gülcan, M.Emin Sinanlıoğlu, Taner Yavuz, Süleyman Aldemir, Ertan Peker, Kutlay Yediel, Recep Kansoy, Süleyman Kökçam, Muzaffer Sayıcı, Zeki Gürsu

 Doğan Bekiroğlu’nun Yönetim Kurulu Listesi

Mustafa Kemal Kaya, Muammer Kocatürk, Özkan Soyarslan, Adem Köse, Turgay Özaslan, Gürbüz Aslan, Kadir Uysal, Mustafa Yıldırım, Nihat Erdinç Kurnaz, Recep Şahin, Ahmet Güven, Nusret Olgun, Taner Yavuz, Mustafa Bozkurt, Yücel Tok, Mikail Gümüş, Cevat Kara, Ali Çakmak, Mesut Metin Yıldız, Zafer Gülümser, Sema Bayrak, Ülkü Bol, Oktay Tepe, Hacı Ahmet Kansoy, Alparslan Tanış, Gözde Sağcan, Abdurrahman Sarıcı, Ali Kaplan, Alparslan Aksoy, Mehmet Ali Bozdağ, Döndü Sağır, Ahmet Bitmez, Aydın Evcek, İlhan Demiray, İlker Yavaş, Vedat Özkal

 İl delege listesi

Lütfü Türkkan, Doğan Bekiroğlu, İbrahim Özcan, Zeki Gürsu, Murat Keleş, Yavuz Dağotu, Erhan Yenilmez, İdris Türkten, Naci Kara, Mehmet Salih Kurtbaş, Ahmet Mercan, Yavuz Öztürk Günen, Eyüp Öztürk, Orhan Kansoy, Vahdettin Şeker, Süleyman Çakır, Lütfü Özcan, hakan Tatlı, Cahit Sürüm, Savaş Kaya, Mustafa Cansever, Alparslan Yılmaz, Cevat Naz, Necati Yavuz, Cemil Taşçı, Recep Salih Şirin, Sevinç Gitmez, Kazım Genç, Kenan Demir, ali Kaşkaş, Vedat Yayla, Mustafa Gülcan, Mehmet Odacı, Şükrü Perktaş, ali Osman Bayrak, Mustafa Yıldırım, Ednan Tayşi, kadir Uysal, İbrahim Sağcan, Ahmet Kıran, Cevat Kara, Mehmet Göker, Vecihe köse, Musa Duman, Fehmi Çoban Nihat Erdinç Kurnaz, Süleyman Yıldırım, Yusuf Taf, Şefik Budak, Gökay Üstün, Rıdvan Duran, M.Zeki Nihan, nazım Yılmaz, Yener Aktan, Sibel Özkan, Sezai Şahin, Ercan Ayvaz, Mehmet Pehlivan, Mahmut ekmen, Fikret Han, Sadettin Çalık, Taner Yavuz, Hayri Küçük

Son Güncelleme: 15.12.2014 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38