Tüpraş’ta iş kazası

Son dönemlerde Türkiye’nin gündeminde önemli yer tutan ölümlü iş kazalarına Tüpraş İzmit rafinerisinde bir yenisi eklendi

Tüpraş’ta iş kazası

Son dönemlerde Türkiye’nin gündeminde önemli yer tutan ölümlü iş kazalarına Tüpraş İzmit rafinerisinde bir yenisi eklendi

13 Ekim 2014 Pazartesi 18:26
Tüpraş’ta iş kazası
 Tüpraş’ın yeni rafinerisinde bir ünitenin test çalışması sırasında saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda bir makinadan fırlayan metal parça Tamer Sağlam(26) isimli işçiye saplandı. Talihsiz işçi ağır yaralandı. Hızla olay Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sağlam burada yapılan tüm müdahaleler rağmen hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden işçinin Tefken firmasına bağlı müteahhit elemanı olduğu öğrenildi. Ölüm haberini alan Sağlam’ın yakınları Hastanede sinir krizleri geçirdi.

TÜPRAŞ'TAN AÇIKLAMA

Tüpraş’tan meydana gelen iş kazası ile ilgili bir açıklama geldi. Tüpraş Kurumsal İletişim Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle: "Bugün saat 14.40'da İzmit Rafinerisi B Bölgesi'nde ısı değiştiricide yapılan sıkma işlemi sırasında yüklenici firma görevlisi Taner Sağlam ağır yaralanarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledilmiştir. Ancak tüm müdahalelere karşın Sağlam'ın yaşamını yitirdiği bilgisi alınmıştır. Merhuma Allah'tan rahmet, şirketi, ailesi ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar diler, gelişmeyi bilginize sunarız.”

Son Güncelleme: 14.10.2014 13:30
Anahtar Kelimeler:
Tüpraş’ta Iş Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38