Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında milletin destansı direnişine dikkat çekti. Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan en büyük ihanetlerden biri olan FETÖ darbe girişiminin, halkın cesaretiyle engellendiğini vurgulayan Başkan Söğüt, "Vatanı uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum" dedi.
“Asaletimizi Korumak, Geleceğimize Sahip Çıkmaktır”
Başkan Söğüt, Türk milletinin tarihten bu yana adalet ve direniş ruhuyla var olduğuna dikkat çekerek, “Bir milletin devletini ayakta tutması kolay değildir. Bunu başarabilen ender milletlerden biriyiz. Ecdadımızın mirasına sahip çıkarak bu gücü korumalıyız” ifadelerini kullandı. Söğüt, milli değerlerin tehdit altında olduğunu belirterek halkı daima teyakkuzda olmaya çağırdı.
“Bu Millete El Uzatan, Tarihten Silinir”
Konuşmasında tehditlere karşı kararlılığı vurgulayan Başkan Söğüt, "Devletimize ve milletimize uzanacak her el, 15 Temmuz'da olduğu gibi aynı mukavemetle karşılaşacaktır" dedi. Tarihin tekerrür ettiğini hatırlatarak, halkın iradesine yönelik her girişimin hüsrana uğrayacağını belirtti.
15 Temmuz’da Tütünçiftlik Meydanı’nda Buluşuyoruz
Başkan Söğüt, 15 Temmuz’un yıl dönümünde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Barış, kardeşlik ve inancın egemen olduğu bir gelecek hayaliyle, tüm Körfez halkını 15 Temmuz anma programına davet etti. Anma etkinliği, saat 20.30’da Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde gerçekleşecek.
Dikkat!
Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.
Üye Girişi Üye Ol