Kadınlarımız aklıyla ve kalbiyle daha güzeldir

Körfez Belediyesi, 8 Mart’ta kadınları eğitimci-yazar Saliha Erdim ile buluşturdu. Mutluluğun geçici, huzurun kalıcı olduğunu belirten Erdim, “Sağlıklı bir toplum istiyorsak, çocuklarımızı sevmeli, kadınlarımıza iltifatlar söylemeliyiz” dedi

Kadınlarımız aklıyla ve kalbiyle daha güzeldir

Körfez Belediyesi, 8 Mart’ta kadınları eğitimci-yazar Saliha Erdim ile buluşturdu. Mutluluğun geçici, huzurun kalıcı olduğunu belirten Erdim, “Sağlıklı bir toplum istiyorsak, çocuklarımızı sevmeli, kadınlarımıza iltifatlar söylemeliyiz” dedi

09 Mart 2018 Cuma 13:16
Kadınlarımız aklıyla ve  kalbiyle daha güzeldir

Körfez Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Eğitimci-Yazar Saliha Erdim'in konuşmacı olarak katıldığı ‘Aile ve Toplumun Huzur Kaynağı: Kadın’ konulu konferans düzenledi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetimi, Belediye Meclis üyeleri Pınar Uysal ve Nigar Yağız ile çok sayıda davetli katıldı.

365 GÜN SİZİNDİR

Programın açılışında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Hanımefendileri sadece bir gün hatırlamak doğru değil. Aslında 365 gün hanımlarımızındır. İyi ki varsınız. Geçmişe baktığımızda; toplumlarda kadınımıza gereken değer verilmediği zamanlarda o ülkelerde büyük sıkıntılar yaşanmış. Geçmişte bizim ülkemizde de aynı sorunlar vardı. Çok şükür şimdi hanımlarımız hak ettiği değeri görüyor” ifadelerini kullandı.

İNANCIMIZ GEREĞİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ardından AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt’te kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Söğüt, “Tüm hanımefendilerin gününü kutluyor, tebrik ediyorum. Başkanımız gerekli şeyleri söyledi. Hakikaten ülke olarak, millet olarak inancımız gereği kadınlarımıza değer vermekteyiz. Bunu bir güne sığdırmak mümkün değil, bütün günler kadınlarımızın, insanlarımızın” dedi.

KALBİYLE, AKLIYLA…

“Başkasına yaptığınız iyilik önce size iyi gelir” diyen Saliha Erdim ise, mutluluğun geçici, kalıcı olanın ise huzur olduğunu ifade etti. Erdim, “Çocuklarımızı yetiştirirken onların ahlaki değerlerle yetişmesini sağlamalıyız. Sağlıklı bir toplum istiyorsak; çocuklarımızı sevmeli; kadınlarımıza iltifatlar söylemeliyiz. Kadınlarımız kalbiyle, yüreğiyle, aklıyla güzeldir; cep telefonuyla, botoksuyla, makyajıyla değil” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 12.03.2018 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38