banner28
banner23
banner36

Körfez’de 180 çocuk bisikletine kavuştu

Körfez Belediyesi, her yıl olduğu gibi 5. sınıf öğrencilerine bisiklet dağıtmayı sürdürüyor. Bu yıl 2 bin 300 bisikletten ilki; Çelik Sanayi Ortaokulu’nda dağıtıldı

Körfez’de 180 çocuk bisikletine kavuştu

Körfez Belediyesi, her yıl olduğu gibi 5. sınıf öğrencilerine bisiklet dağıtmayı sürdürüyor. Bu yıl 2 bin 300 bisikletten ilki; Çelik Sanayi Ortaokulu’nda dağıtıldı

12 Nisan 2018 Perşembe 12:11
Körfez’de 180 çocuk  bisikletine kavuştu

Eğitimde başarıyı teşvik etmek ve sağlıklı nesiller için Körfez Belediyesi’nin bu yıl ilçedeki 5. sınıf öğrencilerine hediye edeceği 2 bin 300 bisikletin dağıtımı başladı. İlk tören; Çelik Sanayi Ortaokulu’nun bahçesinde yapıldı. Törene; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Levent Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, AK Parti İlçe Başkan Vekili Yusuf Eryarsoy, Başkan Yardımcıları Selami Tanış ve Fehmi Öztürk, meclis üyeleri, muhtarlar ve veliler katıldı.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan’ın selamlama konuşması sonrasında Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran öğrencilere seslendi. Başkan Baran, “Bizim hizmetimizin merkezinde gençlerimiz, çocuklarımız ve evlatlarımız var. Sizler için yaptığı proje ve destekler, bizlere de en çok zevk veren projeler oluyor. Körfez’de 162 bin kişilik büyük bir aileyiz. Ve bu aileye yakışan büyük projeleri hayata geçiriyoruz.

GELECEK SİZLERE EMANET

Sizlerin yaşındayken bizlere böyle güzel imkânlar sunulmuyordu. Belediyelerin imkânları kısıtlıydı. Biz, şimdi öğrencilerimize hak ettiği değeri vermeye çalışıyoruz. Bu güzellik ve zenginleşmeyi sağlayan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Sizler de gelecekte gelecek kuşaklara çok daha iyi imkânlar sunacaksınız. Bu ülkede geleceğin öğretmenleri, doktorları başkanları sizler olacaksınız.

MUTLULUKTAN UÇTULAR

Ama sizlerden bir ricam var; kask takmadan asla bisikletlere binmeyin. Trafik yoğunluğunun olduğu bölgelerde bisiklet kullanmayın. Sizler bizim için kıymetlisiniz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilere bisikletlerini teslim etti. Çelik Sanayi Ortaokulu’nda okuyan ve bisikletlerine kavuşan 180 öğrencinin mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38