SÖĞÜT’e Ziyaretçi Akını

   Körfez ilçe de gerçekleşen 6.olağan kongre sonrası ilçe başkanlığı koltuğuna oturan Şener Söğüt hayırlı olsun ve tebrik mahiyetinde ziyaretçi akınına uğradı.

SÖĞÜT’e Ziyaretçi Akını

   Körfez ilçe de gerçekleşen 6.olağan kongre sonrası ilçe başkanlığı koltuğuna oturan Şener Söğüt hayırlı olsun ve tebrik mahiyetinde ziyaretçi akınına uğradı.

06 Aralık 2017 Çarşamba 14:22
SÖĞÜT’e Ziyaretçi Akını

SÖĞÜT’e Ziyaretçi Akını

   Körfez ilçe de gerçekleşen 6.olağan kongre sonrası ilçe başkanlığı koltuğuna oturan Şener Söğüt hayırlı olsun ve tebrik mahiyetinde ziyaretçi akınına uğradı.Teşkilatta kurucu gençlik kolları başkanlığı ile başlayan görevi ilçe başkanlığı ile devam eden ilçe başkanı Şener Söğüt göreve hızlı başladı.On günü aşkın süredir ilçe başkanlık makamında tam gün mesai yapan Şener Söğüt ve ekibi gelen misafirleriyle tek tek ilgileniyor.Tebrik ziyaretleri Sırasıyla görevi devreden ilçe başkanı Osman Badem, körfez belediye başkanı İsmail Baran, körfez belediyesi meclis üyeleri, fatih ve yukarı hereke mahalle teşkilatları, eğitim birsen üyeleri, önceki dönem belediye başkan yardımcısı Mehmet Şendoğan, kent konseyi önceki dönem başkanı Ozan Denli ve yönetimi, körfezlilere hizmet derneği, körfez ilçe sıra sende ekibi, körfez muşlular derneği, körfez Fatsalılar platformu, körfez kent 1. ve 3.etap yönetimi, körfez kent konseyi ve körfezli hemşerileri Şener Söğüt’ü yalnız bırakmayarak başarı dileklerinde bulundular.Ziyaretleri değerlendiren ak parti körfez ilçe başkanı Şener söğüt körfezli hemşerilerimiz ve körfez ilçe teşkilat mensuplarımızın ziyaretlerinden oldukça memnuniyet duyduğunu ifade ederek Allah hepsinden razı olsun biz kocaman bir aileyiz sn. başkanımız Osman Badem’den devraldığımız bayrağı daha yukarı çıkarma konusunda bu ziyaretler önemli.Çok çalışacağız kritik günlerden geçiyoruz ülke olarak 2019, 2023 hedefleri doğrultusunda saha çalışmalarımıza başladık.körfezi ve körfezlileri siyasi arenada daha iyi konuma getirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımız sürecek diyerek sözleri sonlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38