Yuşa, göğsümüzü kabarttı

İzmit Tatami Karate Spor Kulübünden Yuşa Öntürk, 52 kiloda Gümüş madalya alarak uluslararası başarıya imza attı.

Yuşa, göğsümüzü kabarttı

İzmit Tatami Karate Spor Kulübünden Yuşa Öntürk, 52 kiloda Gümüş madalya alarak uluslararası başarıya imza attı.

27 Nisan 2016 Çarşamba 19:23
Yuşa, göğsümüzü kabarttı

 Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonunda yapılan 6. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları Karate müsabakalarında Almanya, Azerbaycan, Hırvatistan, Kosova, Makedonya, Konya Takımı ve Türk Milli Takımı mücadele etti. Mücadeleye Kızlarda 26, Erkeklerde ise 44 olmak üzere toplamda 93 sporcu katıldı.

Türkiye Karate Federasyonun katkılarıyla düzenlenen 6.Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları 52 kiloda tatamiye çıkan İzmit Tatami Karate Spor Yuşa Öntürk, sırasıyla Alman rakibini 10-0, Makedon rakibini 8-0, Kosovalı Rakibini de yenerek finale çıktı. Finalde Makedon rakibi Driiton Halimi ile başabaş bir mücadele çıkaran Yuşa Öntürk son saniyede kaybettiği puanla gümüş madalya da kaldı. İzmit Tatami Karate Spor Kulübü Antrenörü Timur Doğan, ' Altyapıdan gelen genç yeteneğimiz Yuşa Öntürk Altın madalyayı kılpayı kaçırdı. Finalde Makedon rakibiyle iyi mücadele ederek başarılı bir performans ortaya koyan sporcumuzu kutluyorum. İnanıyorum ki tecrübesini artırarak, kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir. ' dedi. 
Son Güncelleme: 27.04.2016 19:24
Anahtar Kelimeler:
YuşaTaekwondoKarete
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38