Özdağ: Kocaeli basınının onur gününü kutlarım

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli basınının 16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutladı

Özdağ: Kocaeli basınının onur gününü kutlarım

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli basınının 16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutladı

15 Ocak 2016 Cuma 15:43
 Özdağ: Kocaeli basınının onur gününü kutlarım

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Ocak 1923 tarihinde İzmit Kasr-ı Hümayun’da basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği ve onların görüşleriyle Cumhuriyet’in temellerini attığı basın toplantısı, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl 16 Ocak Basın Onur Günü olarak kutlanıyor. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, yayınladığı mesajla Kocaeli basınının 16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutladı.

BÜYÜK ONUR…

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyetin kurulacağını açıkladığı ilk basın toplantısını kentimizde gerçekleştirmesinin bir onur olduğunu vurgulayan ve bu özel günü her yıl Basın Onur Günü olarak kutlayan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ni tebrik eden Başkan Özdağ, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetim kurulu üyelerimiz, meclisimiz ve Basın- Yayın Komisyonumuzla beraber, ilimizde görev yapan basın mensuplarımızla, şehrimizin menfaatleri adına işbirliği içerisinde olduk. Sizlerin haber alma ve haberlerinizi basın ilkelerine bağlı kalarak kamuoyu ile paylaşma çabalarınıza Kocaeli Ticaret Odası olarak her zaman destek vermeyi sürdüreceğiz. Milletin gözü, kulağı, sesi olan ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini yerine getiren başta kentimizin gazetecileri olmak üzere, tüm basın çalışanlarının Basın Onur Günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi. 

Son Güncelleme: 15.01.2016 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38