TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜN SATAN MARKETLERE CEZA KESİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan denetimlerde, kent genelinde tarihi geçmiş ürün tespit edildi.

TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜN SATAN MARKETLERE CEZA KESİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan denetimlerde, kent genelinde tarihi geçmiş ürün tespit edildi.

19 Haziran 2025 Perşembe 10:56
TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜN SATAN MARKETLERE CEZA KESİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan denetimlerde, kent geneli tarihi geçmiş ürün tespit edildi. Bu marketlere toplamda 23.624 TL idari para cezası verildi. Bu denetimler sonucunda ayrıca zabıta birimine ulaşan 52 şikâyet dilekçesi incelendi.

                            

Toplu Taşımda Kural İhlali Yapan Şoförlere Cezalar

Kocaeli'de özel toplu taşıma araçlarında bozulmalar sırasında yapılan denetimler sonuçta şoförlere kural denetimlerinin toplamı 153.556 TL idari para cezası kesildi. En çok ürün ise durakta bekleyen yolcuların üzerine yapıldı. Şoförlerin sefer saatlerine uymama, güzergâh seçeneği yapma, ücret tarifelerine uymama gibi ihlalleri de cezai işlemlerle karşılandı.

Taksi Durağı Kiralama İhalesinde Rekabet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı'nda yapılan 9 araçlık taksi durağı kiralama ihalelerine 5 teklif teklifleri verdi. İhaleyi kazananın belirlenmesi için genel anlamda küresel anlamda bilgi sahibi olmaktır. Gürsel Toptaş, Cihan Şanlı, Fatma Dalgalı, Mehmet Çetin adına Vakkas Çiçek ve Nejdet Özbay'dan oluşanlar arasında rekabet vardı. Nejdet Özbay'ın sözleşmesi geçersiz sayıldı ve kazanan Gürsel Toptaş oldu

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner39

banner37

banner38