Ulaşım personeline teknik eğitim programı

Büyükşehir Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak için kurum içi personel eğitimlerine devam ediyor

Ulaşım personeline teknik eğitim programı

Büyükşehir Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak için kurum içi personel eğitimlerine devam ediyor

12 Mart 2014 Çarşamba 10:16
Ulaşım personeline teknik eğitim programı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Kara Ulaşım Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan belediye otobüslerinin tamir ve bakımından sorumlu teknik personellere OTOKAR firması tarafından teorik ve pratik eğitimler verilmeye başlandı.

 

OTOKAR FİRMASIYLA İŞBİRLİĞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada güvenliği önemsiyor. Bu kapsamda Büyükşehir Otokar işbirliğiyle belediye bünyesine katılan yeni araçların sorunsuz ve kalifiye personelle daha donanımlı ve güvenli hizmet verebilmesi için teknik eğitim programı başlattı. Beş gün sürecek olan eğitim programı çerçevesinde Otokar firmasına ait araçlar ile ilgili teknik bilgiler konunun uzmanlarınca garaj personeli ile paylaşılıyor.

 

ÇÖZÜM ODAKLI PERSONEL

Eğitim programında her personelin uzmanlığına uygun bilgiler veriliyor. Ayrıca eğitim programıyla personellerin sorun odaklı değil,  çözüm odaklı olmaları amaçlanıyor. Kaliteli personelin ve kaliteli hizmetin hedef alındığı eğitim sonrasında katılımcılara Teknik Eğitim Sertifikası da verilecek.

 

Son Güncelleme: 12.03.2014 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38