Gebze’deki Yarışlarda Parladılar
6-7-8 Şubat tarihlerinde Gebze Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen müsabakalara 600’e yakın sporcu katıldı. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, 3 antrenör ve 13 sporcu ile yer aldığı yarışlarda başarılı sonuçlar elde ederek dikkat çekti.
Hedef Türkiye Finalleri
Başantrenör A. Samet Işık, sporcuların üstün performans sergilediğini belirterek, altı sporcunun Aralık ayında yapılacak 11-12 yaş Türkiye finallerine katılmaya hak kazandığını, on iki sporcunun ise Temmuz ayında düzenlenecek grup müsabakalarına katılım hakkı elde ettiğini açıkladı.
Sporcuların İsimleri
Körfez Gençlerbirliği adına yarışan Dersu Senem Altundağ, Deva Çakır, Zehra Temel, Ada Varışlı, Poyraz Kaan Kaya, Sarp Deniz Akar, Ayşe Değirmenci, Zeyneb Masal Efe, Asmin Uzunyay, Sevim Defne Maden, Zeynep Ayşil Çifçi, Asya Vuran ve Alparslan Özer vize alma başarısı gösterdi.
Başkan Söğüt’e Teşekkür
Kulüp yönetimi ve antrenörler, sporculara her zaman destek veren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ederek, ilçede yapılan spor tesislerinin gençlerin başarılarına doğrudan katkı sağladığını vurguladı. Sporcuların elde ettiği dereceler, tesisleşmenin önemini bir kez daha ortaya koydu.






Dikkat!
Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.
Üye Girişi Üye Ol