banner36

Kağıtsporlu Buzcuların Zorlu Mesaisi

Kağıtsporlu Buz Patenciler birbirinden zorlu müsabakalara çıkacak

Kağıtsporlu Buzcuların Zorlu Mesaisi

Kağıtsporlu Buz Patenciler birbirinden zorlu müsabakalara çıkacak

22 Ocak 2015 Perşembe 15:49
Kağıtsporlu Buzcuların Zorlu Mesaisi
 

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Buz patenciler, yeni yılda birbirinden zorlu müsabakalarda mücadele edecek. Milli takımında iskelet yapısını oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Buz patenciler antrenör Rana Göçmen nezaretinde ilk olarak 25-30 Ocak tarihleri arasında İsveç’in Stockholm kentinde yapılacak olan Avrupa Artislik Buz Pateni şampiyonasına katılacak. Geçtiğimiz ay Ankara’da yapılan Türkiye şampiyonasında, Türkiye şampiyonu olarak Avrupa şampiyonasına katılma hakkını kazanan Kağıtspor’un buz patencisi Birce Atabey yarışacak.

 

ARD ARDA ZORLU MARATON

Kağıtsporlu Buz Patenciler, Avrupa şampiyonasının ardından, 30 Ocak -1 Şubat tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Cumhuriyet kupasına katılacak. Cumhuriyet kupasının hemen ardından ise Kağıtsporlu üç buz patenci, 2-9 Şubat tarihleri arasında İspanya’nın Granada kentinde yapılacak olan Universiade oyunlarına katılacak. Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim hayatlarını sürdüren Birce Atabey, Ali Demirboğa ile Sakarya Üniversitesi öğrencisi Sinem Kuyucu’nun katılacağı şampiyonada sporcularımızın derece yapması bekleniyor. 

Son Güncelleme: 22.01.2015 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38