Kum Futbol Turnuvası Tamamlandı

Gölcük Belediyesi Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında organize edilen ‘Kum Futbolu Turnuvası’ sona erdi.

Kum Futbol Turnuvası Tamamlandı

Gölcük Belediyesi Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında organize edilen ‘Kum Futbolu Turnuvası’ sona erdi.

10 Ağustos 2015 Pazartesi 12:48
 Kum Futbol Turnuvası Tamamlandı
Gölcük Belediyesi Değirmendere Yüzbaşılar Uğur Mumcu Parkı karşısında yapılan turnuvaya Genel Koordinatör Nihat Abiş,  Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Belediye Meclis üyesi Bayram Girgin, Gölcük spor kulüp başkanı Avukat Ahmet Şahin, Değirmendere spor kulübü başkanı Severcan Kara ve ilçe halkı katıldı.
32 takım ve 224 sporcunun katıldığı Kum Futbol Turnuvası’nda toplam 33 maç eleme usulüne göre oynandı. Turnuvada final müsabakası öncesi Türkiye Ortaokullar arası  Bayan futbol birincisi Kavaklı ortaokulu kız futbol takımı gösteri maçı yaptı. Maç sonrası müsabakada yer alan oyunculara madalyaları verildi. Ardından yapılan hediye çekiliş yapılarak sporcu ve izleyicilere hediyeleri verildi.Kum Futbol Turnuvası final müsabakası Akçenk Yapı ve Vazgeç spor arasında yapıldı. Çekişmeli geçen mücadele sonunda kazanan taraf Akçenk yapı oldu.Turnuva sonunda şampiyon olan Akçenk Yapı’ya madalya ve kupalarını Gölcük Belediye Başkanı Yardımcısı Levent Değirmenci, ikinci olan Vazgeç spor’a Gölcük spor kulüp başkanı Avukat Ahmet Şahin, üçüncü olan Amaç spor ‘a Belediye Meclis üyesi Bayram Girgin madalya ve kupalarını takdim etti.

Son Güncelleme: 10.08.2015 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38