AKP Diyarbakır heyetinden Kocaeli'ne ziyaret

AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar ve beraberindeki heyet AKP Kocaeli Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Ceyhan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AKP Diyarbakır heyetinden Kocaeli'ne ziyaret

AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar ve beraberindeki heyet AKP Kocaeli Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Ceyhan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

29 Ocak 2016 Cuma 17:48
 AKP Diyarbakır heyetinden Kocaeli'ne ziyaret

AKP İl Teşkilatı geçtiğimiz hafta 3 TIR dolusu insani yardım ile birlikte AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar başta olmak üzere birçok partiliyle Sur’da bir araya gelmiş, bölgede yaşananları yerinde gözlemleme şansı bulmuştu. Kocaeli teşkilatının gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bu sefer AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk ve beraberindeki 6 kişilik heyet dün ilimize iadeyi ziyaret düzenleyerek il başkanı Şemsettin Ceyhan’ı makamında ziyaret etti.

SUR HALKIYLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK İSTEDİK

Şemsettin Ceyhan, “Diyarbakır ve Sur halkıyla gönül köprüsü kurmak, o bölgede yaşanan sıkıntıları paylaşmak adına ziyaretlerimizi gerçekleştirmiştik. Oradaki teşkilatımız gerçekten fedakarca çalışmalar yapıyor. Diyarbakır’da teşkilat mensuplarımızın çektiklerine şahit olduktan sonra bizler daha çok çalışmalıyız diye düşündük. Gerçekten bizden çok daha fedakarca çalışıyorlar” açıklamasında bulundu.

KIYAMETE KADAR BU KARDEŞLİK BOZULMAZ

Ceyhan'ın ardından Diyarbakır il başkanı Muhammet Akar, "Uzun süre Sur ilçesinde mübarek yerlerde tekrar namaz kılmak istiyorduk, Kocaeli'den gelen heyetin duasından olsa gerek o manevi hava hemen bir sonraki gün genel merkez halkla ilişkiler başkanımız Sur'a girdik, Ulu Camii'nde cuma namazımızı kıldık. 2 aylık o eziyet geçen hafta sizlerin duasıyla son buldu. Ziyaretinize minnettar kaldık. O yüzden burada da bir araya gelelim dedik. Bizi biz yapan değerleri tekrar biz son 12 yıl hatırladık . Bizim mayamız çok sağlam bir şekilde oluşmuş, kıyamete kadar bu kardeşlik bozulmaz. Oradaki mesele, bazı dış mihrakların taarruzundan başka bir şey değildir" diye konuştu.

 YİNE KENETLENECEĞİZ

Akar, sözlerine devam ederek şunları söyledi: "Duymuşsunuzdur, Sırpistan'dan sniperlar da oraya getiriliyor. Böylesine kritik anlardan doğru yönde el ele verilip yüründüğünde bunları kırmaya muktedir hale geliriz. O bölgeye fitneyi artık sokmayacağız. Sur halkı millet şuuruyla bu fitneleri boşa çıkaracaktır. Bundan sonra da Kocali halkı, biz bunlara en iyi yanıtı vereceğiz. Geçmişte nasıl Çanakkale'de, Yemen'de bir olduysak, şimdi de kenetleneceğiz. Son oyunu da boşa çıkarmış olacağız. Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin büyümesine ve Ortadoğu'da büyük devlet olmasına engel olamayacaktır. Ülkenin bütün zenginlikleri bu milletindir, hepimizin ortak geleceğidir."

 

 

Son Güncelleme: 31.01.2016 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38