Başkan, Berat Kandili’ni Kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı mesajla İslâm aleminin Berat Kandili’ni kutladı.

Başkan, Berat Kandili’ni Kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı mesajla İslâm aleminin Berat Kandili’ni kutladı.

01 Haziran 2015 Pazartesi 10:38
 Başkan, Berat Kandili’ni Kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı mesajla İslâm aleminin Berat Kandili’ni kutladı. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, ‘Kandiller muhtaç olanlara yardım ettiğimiz, birlik içinde hareket edip dua ettiğimiz, kardeşlik duygularımızın arttığı özel gecelerdir’ dedi

 İslâm dininin en önemli günlerinden birisi olan Berat Kandili, aynı zamanda Ramazan ayının öncesindeki son kandil gecesi olarak da inananların özel önem verdiği mübarek günlerdendir.

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hemşerilerinin ve bütün İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik etti. Mesajında Ramazan ayından önceki son kandil olan Berat Kandili’nin önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalar için af dilenen bu önemli gecede edilen bütün duaların kabul olması temennisinde bulundu.

Başkan Karaosmanoğlu mesajında devamla şunları dile getirdi; “Berat, kurtuluş demektir. Kişinin yıl içinde yaşayacağı bereket, rızık, hastalık gibi her şey bu gece plânlanır. Bu kutsal gecenin ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

Bütün hemşerilerimin, aziz milletimizin ve İslâm âleminin mübarek Berat Kandili’ni tebrik ediyorum. Bu gecenin, kentimiz ve ülkemiz için mutluluk, bereket ve bolluk getirmesini temenni ediyorum.”

 

Son Güncelleme: 01.06.2015 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38