Büyükşehir ailesi iftarda buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli, sahil otoparkı arkasındaki yeşil alanda düzenlenen iftarda bir araya geldi

Büyükşehir ailesi iftarda buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli, sahil otoparkı arkasındaki yeşil alanda düzenlenen iftarda bir araya geldi

01 Temmuz 2015 Çarşamba 15:02
 Büyükşehir ailesi iftarda buluştu

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli, Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen geniş katılımlı iftarda bir araya geldi. Büyükşehir Hizmet Binası’nın arkasındaki otoparkın sahil bölümünde yapılan iftar programı tasavvuf müziği dinletisi ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Yeşil alanda kurulan masalarda gerçekleşen iftarda Büyükşehir personeli kaynaşma imkanı da buldu. Hep birlikte oruçların açılmasının ardından, ‘’Değerli çalışma arkadaşlarım’’ diyerek iftara katılanlara seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin her köşesine yapılan hizmetlerde emeği bulunan personelle iftarda bir araya gelmeyi amaçladıklarını söyledi.

 TÜM PERSONELİN EMEĞİ VAR

İftar programına Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları Feyzullah Okumuş, Gökmen Mengüç, Doğan Erol, daire başkanları, şube müdürleri ve personel katıldı. Büyükşehir çalışanlarının yoğun katılım gösterdiği programda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’ne yapılan her hizmette yöneticisinden çaycısına kadar tüm personelin emeği olduğunu vurguladı. Başkan Karaosmanoğlu, “Biz büyük bir aileyiz. Çok huzurlu bir aile olduğumuza inanıyorum. 11 yılda sizlerle beraber Kocaeli’de çok büyük bir dönüşümü ve kalkınmayı beraber yaptık. Hepinizin bunda emeği ve alın teri var“ dedi.

 SEVEREK YAPILAN İŞTE BEREKET VARDIR

Personelle güzel bir Ramazan akşamında düzenlenen iftarda bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Temizlikçimizden çaycımıza, teknisyenimizden mühendisimize ve yönetici arkadaşlarımıza kadar her birimizin yaptığımız işlerde alın teri var. Birlik olunca, beraberlik olunca ne kadar güzel eserler ortaya çıkıyor bunu birlikte görüyoruz. Yaptığımız işi severek yapalım. Severek yapılan işte bereket vardır. Ben inanıyorum ki bundan sonraki süreçte her bir kardeşim bu şehrin gelişmesi adına bu şehrin huzuru ve güveni adına çocuklarımıza daha güzel bir şehir emanet etme adına görevimizi en güzel şekilde yapacağız” şeklinde konuştu.

 ANTİKKAPI 100 PERSONELLE ÇALIŞTI

İftar öncesinde masaları dolaşarak, personelle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, oruçların açılmasının ardından da çalışanlarla bir araya geldi. Antikkapı Restaurant ise gün boyu süren hazırlıkların ardından misafirlerini en güzel şekilde iftarda ağırladı. Binlerce kişinin katılımıyla yapılan iftarda 100 kişilik personelle çalışan Antikkapı, menüde hurma, zeytin, su, ayran, kavurma, pilav, salata ve tatlı ikram etti. İftar programında personelin yanı sıra çevrede bulunan vatandaşlardan da isteyenlere yemek ikram edildi.

Son Güncelleme: 03.07.2015 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38