Çocukları için yapmış

Derince ve Körfez’de 2 markette silahlı soygun gerçekleştiren kar maskeli soyguncu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayın zanlısı Selçuk Ö’nün savcıya deli taklidi yapmasının ardından akli dengesi yerindedir raporu alındığı iddia edildi

Çocukları için yapmış

Derince ve Körfez’de 2 markette silahlı soygun gerçekleştiren kar maskeli soyguncu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayın zanlısı Selçuk Ö’nün savcıya deli taklidi yapmasının ardından akli dengesi yerindedir raporu alındığı iddia edildi

08 Kasım 2015 Pazar 13:35
 Çocukları için yapmış
Derince ve Körfez’de silahlı olarak market soygunu yapan ve bölgedeki esnafın korkulu rüyası haline gelen kar maskeli soyguncu İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları operasyon sonucu 3. soygun girişiminde suçüstü yakalanmıştı. İsminin Selçuk Ö. (38) Olduğu öğrenilen soyguncu sorgulanmak üzere İl Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülmüş ve siyah sırt çantası kar maskesi ile kurusıkı silahı muhafaza altına alınmıştı.
 
İTİRAF ETTİ
Asayişte işlemleri tamamlanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Selçuk Ö. ifadesinde Derince ilçesindeki BİM Market ve Körfez ilçesindeki HAKMAR isimli işyerlerindeki gasp olayını kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf eti. olayları ifadesinde şu şekilde gerçekleştirdiğini anlattı. Körfez’de oturan evli ve 3 çocuk babası, son bir buçuk yıldır işsiz olduğu öğrenilen Selçuk Ö.'nün ifadesinde borçlarının giderek arttığı ve ödemekte zorluk çekiyordu. Son olarak 5 yaşındaki kızının “baba açım” demesine içerleyerek bir çare aramaya başladı. Kahvede oturduğu sırada gençlerin konuşmalarına kulak misafiri olan Selçuk Ö. gençlerin “parayı nasıl bulacağız, bizlerde mi market soyalım, banka soyalım” dediklerini dinledikten sonra kar maskesini alarak gasp yapmayı planladı.
 
SOYGUN YAPTIĞI PARALAR YETMEYİNCE
Gasp planlarını yaptıktan sonra Derince’de bulunan BİM Markete gitti. Kar maskesini taktıktan sonra içeriye giren soyguncu silahını çekerek kasiyerden kasada bulunan paraları istedi. Kasada bulunan 300 lirayı alan Selçuk Ö., parayı az bulunca yakalanmamış olmasından da cesaret alarak 2. bir soygun planı yaptı. Körfez’de bulunan HAKMAR isimli markete girdi ve buradan da 800 lira gibi bir para alarak 2. soygununu yapan Selçuk Ö. olay yerinden bisikletle kaçtı.
 
DELİ TAKLİTİ YAPTI
Yakalanmaması üzerine 3. soygun planı yapan Selçuk Ö., bir süredir bölgede soygun konusu üzerine çalışma yapan İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine suçüstü yakalandı. Öte yandan Selçuk Ö.’nün emniyetin ardından sevk edildiği savcıya akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Bunun üzerine savcı da ‘Hastaneden rapor alın’ talimatı verdi. Ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderilen Selçuk Ö. için akli dengesinin yerinde olduğu yönünde rapor alındı. Daha sonra dün gece saatlerinde yeniden adliyeye sevk edilen ve nöbetçi hakim karşısına çıkartılan Selçuk Ö. tutuklu yargılanmak üzere cezaevine konuldu.  

Son Güncelleme: 12.11.2015 14:27
Anahtar Kelimeler:
Çocukları Için Yapmış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38