KSMMMO’da, 5 aday yarışacak,

KSMMMO 29’uncu Olağan Genel Kurulu’nun bugün ve yarın (cumartesi-pazar) tarihlerinde yapılacak ilk toplantıda çoğunluk sağlanması beklenmediğinden 22-23 Haziran tarihlerinde yapılması kararı alındı

KSMMMO’da, 5 aday yarışacak,

KSMMMO 29’uncu Olağan Genel Kurulu’nun bugün ve yarın (cumartesi-pazar) tarihlerinde yapılacak ilk toplantıda çoğunluk sağlanması beklenmediğinden 22-23 Haziran tarihlerinde yapılması kararı alındı

11 Mayıs 2019 Cumartesi 22:28
KSMMMO’da, 5 aday yarışacak,

Kongrede 4 grup adına adaylık kesinleşirken bir adayında bağımsız aday olması bekleniyor

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) 29’uncu Olağan Genel Kurulu’nun bugün ve yarın yapılması kararı alınmıştı. Ancak ardından genel kurulun, 11-12 Mayıs tarihlerinde yapılacak ilk toplantıda çoğunluk sağlanması beklenmediğinden 22-23 Haziran tarihlerinde yapılması kararı alındı. Dün yapılan ilk toplantıda çoğunluk sağlanamayacağından dolayı toplantı yapılmadı ve 22-23 Haziran’da genel kurul yapılacak. 

MEVCUT BAŞKAN GÖKMEN ADAY OLMAYACAK

Oda binasında 22 Haziran tarihinde saat 10.00’da başlayacak genel kurul, 23 Haziran’da oda binasında seçimlerle tamamlanacak. Seçimlerde üyeler 09.00-17.00 saatleri arasında oylarını kullanabilecek. Kongrede 7 yönetim kurulu üyesi, 5 disiplin kurulu üyesi, 3 denetim kurulu üyesi ve 29 kişilik üst kurul delegasyonu seçilecek. Yeni yapılan yasal düzenleme ile odalarda başkanlar sadece 2 dönem başkanlık yapabileceği için mevcut başkan Fikret Gökmen tekrar aday olmayacak.


Kongrede yaklaşık bin 850 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Yeni yapılan yasal düzenleme ile odalarda başkanlar sadece 2 dönem başkanlık yapabileceği için mevcut başkan Fikret Gökmen tekrar aday olmayacak. Kongrede şu ana kadar Etkin Muhasebeciler Grubundan oda sekreterliği ve disiplin kurulu başkanlığı yapan Mustafa Taşpınar, Meslekte Birlik Grubunda Hamit Akbulut, Değişim Grubundan Taner Öner, Güçlü Gruptan Mümtaz Atmaca’nın adaylığı kesinleşirken ayrıca bağımsız aday olarak Savaş Yıldız’ın da aday olması bekleniyor. 


Hamit Akbulut

Mustafa Taşpınar

Mümtaz Atmaca

Bağımsız aday Savaş Yıldız

Taner Öner

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38