banner28
banner23
banner36

Bir günde dört köyde halk meclisi

Körfez Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan Halk Meclisleri, köylerle devam etti. Başkan Söğüt, bir günde dört köyü gezdi, muhtarlarla birlikte eksiklikleri yerinde inceledi

Bir günde dört köyde halk meclisi

Körfez Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan Halk Meclisleri, köylerle devam etti. Başkan Söğüt, bir günde dört köyü gezdi, muhtarlarla birlikte eksiklikleri yerinde inceledi

10 Ocak 2022 Pazartesi 08:14
Bir günde dört köyde halk meclisi

Körfez Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan Halk Meclisleri, köylerle devam etti. Başkan Şener Söğüt, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Kalburcu, Naip, Şemsettin ve Elmacık köylerinde gerçekleştirilen halk meclislerine katıldı. Muhtarlarla birlikte köyün eksik noktalarını gezen, onların taleplerini dinleyen Başkan Söğüt, yerinde inceleme yaparak çözüm için de gerekli talimatları verdi.

HIZLA DEVAM EDİYORUZ

Başkan Söğüt ilk olarak Kalburcu Köyü’ne geçti. Burada ilk olarak köy muhtarı Mustafa Köse ile bir araya gelen Başkan Söğüt, beraber vatandaşların ilettiği ve muhtarın tespit ettiği eksiklikleri inceledi. Başkan Söğüt, özellikle Kalburcu’ya doğalgaz gelmesi ile birlikte büyük bir kolaylık olduğunu belirterek, üstyapı çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirtti.

TALEPLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Söğüt daha sonra Naip Köy Muhtarı Yavuz Yazıcı, Şemsettin Köy Muhtarı Naci Mızrak ve Elmacık Köy Muhtarı Ömer Günbatı ile birlikte köylerde incelemelerde bulundu. Büyükşehir ile birlikte köylerin eksikliklerini gidermek adına önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Söğüt, köy grup yollarının yenilendiğini, Naip-Kalburcu yolunun da asfalt seriminde sona gelindiğini belirtti.

DOĞALGAZLA BULUŞTURUYORUZ

Köylerin doğalgazla buluşmasında da çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Söğüt, “Tek tek köylerimiz doğalgazla buluşuyor. Çalışmalar devam ediyor. Bizler için şehir merkezindeki mahalleler ile köylerimiz arasında bir fark yok. Orada ne varsa, köylerimizde de aynısı oluyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38