Sanayi esnafından Baran’a tam destek

SKM programları kapsamında Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Meclis üyesi adayları, Teşkilat mensuları ve çok sayıda partili Körfez Sanayi esnafını ziyaret etti.

Sanayi esnafından Baran’a tam destek

SKM programları kapsamında Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Meclis üyesi adayları, Teşkilat mensuları ve çok sayıda partili Körfez Sanayi esnafını ziyaret etti.

28 Şubat 2014 Cuma 10:21
Sanayi esnafından Baran’a tam destek
 S.S Yarımca Sanayi Sitesi Kooperatifinde düzenlenen kahvaltı programıyla başlayan ziyaret daha sonra sanayi esnafını  ziyaret ederek devam etti. S.S Yarımca Sanayi Sitesi Kooperatifi başkanı Alaattin Alpergil ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sanayi esnafının sorunlarından bahseden Alpergil, belediyemizden memnunuz bir takım sorunlar elbetteki var sizde bu sorunları çözmek için geliyorsunuz. Bizim derdimizi sorunlarımızı dinlediğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki süreç için sizlere başarılar diyorum şeklinde konuştu. Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, sanayimiz ilçemizin kalkınması için çok önemli bir faktör, bunu bilincindeyiz. Sanayi esnafımız için bir takım projelerimiz var bunları hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz vakit aşılmayacak hiç sorun yoktur, sizler bugün bizim yanımızdasınız sadece seçim sürecinde değil her zaman halkımızda iç içe olarak çalışacağız dedi.

Program sanayi esnafı ziyaretiyle devam etti. Sanayi esnafını tek tek dolaşan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, bu sıcak ve samimi karşılamanız için sizlere teşekkür ediyorum. Sizler bizim baş tacımızsınız sizlerin desteği ile hem sanayimizi hemde Körfez’imizi daha güzel yerlere getireceğiz. Projelerimiz tamamlanmak üzere sizler için en güzeli hangisiyse onu sizlere kazandırmak için çalışacağız.  Hiçbir esnafımızı hiçbir insanımızı mağdur etmeden bugün olduğu gibi yarında sizleri dinleyip sorunları gidereceğiz. Siz halkımıza hizmet etmek Hakka hizmet etmek demektir, çıktığımız bu yolun vebalinin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz onun bilincinde olduğumuz için en iyi şekilde çalışacağız. Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran sanayi esnafıyla  birlikte resim çekilip o güzel anları ölümsüzleştirdi. SKM programları dahilinde ziyaretlerine devam etmek üzere Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları oradan ayrıldı.

Son Güncelleme: 28.02.2014 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38